keskiviikko 27. syyskuuta 2023

Saabinen symboli#185

Päivän Saabinen symboli#185 on Ihminen opettamassa todellista sisäistä tietoutta. Symbolin avainsana on HENGENHEIMOLAISUUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Vaa´an♎ 5.  asteessa (4° - 5°). Todellinen opettaja virittyy toisen arkeen ja tunnistaa realisoimattoman potentiaalinTavanomaiset pätevyystodistukset eivät ole tärkeitä, vain se on tärkeätä, mitä tietoa tuodaan esille. Tiedon jakamista. Kuuntele sisäistä ääntäsi.


Sisäinen tieto, made by Wombo


Tämä on viiden sarjan#37 ja ilmaisun OPPIMINEN viimeinen symboli:
Ymmärtäen, että olemme epätäydellinen esimerkki ihanteesta (#181), pyrimme kohti tätä ihannetta olemalla autenttisia joka hetki (#182); siten jokaisen uuden hetken tiedetään olevan ainutlaatuinen ja syvällinen (#183). Oppimalla tämän, syvimmän mysteerin, muodostamme hengellisen yhteyden vertaisryhmässämme (#184) ja näemme, että todellisia opetuksia ei kerrota vaan nähdään (#185). (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä20°

Päivän Saabinen symboli#50 on Pilvet lipuvat pitkin taivasta: Pilvet Tietoisuutta henkisistä voimista työssään. Kaikkiin elämänmahdollisuuk...

Suositut postaukset