maanantai 18. syyskuuta 2023

Saabinen symboli#177

Päivän Saabinen symboli#177 on Aristokraattisia naisia teekutsuilla. Symbolin avainsana on ITSEVARMUUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Neitsyen♍27. asteessa (26° - 27°). Olkoon tulevilla sukupolvilla aina paremmat näkymät kuin me itse olemme perineet. Yhden sukupolven traditiot antavat voimaa seuraavalle sukupolvelle.


Aristokraattiset naiset teekutsuilla

Itsekkyys on nykyinen, hetkellinen huomion keskipiste, jota väitämme sisäiseksi suuntautumisemme. Se on erittäin keskittynyt arvo- ja kokemusjoukko, ja se on peräisin yhtä paljon perinnöllisistä rodullisista varoista kuin mistä tahansa ainutlaatuisen henkilökohtaisesta. Yhden sukupolven perinteet ovat aina käytettävissä seuraavan jäsentämään, tukemaan ja vahvistamaan. Tämä ei kiellä yksilöllisyyttämme; se vain auttaa selittämään ja parantamaan sitä. Aristokraattiset naiset nostavat epäilemättä kiinalaisia kuppeja juodakseen teensä, pikkusormet muodikkaasti koholla esitelläkseen sosiaalista asemaansa ylempänä keskiluokkana, ja heidän kallisarvoinen itsevarmuutensa on täydennetty toistuvilla harjoituksilla. He oppivat kaiken tämän äideiltään ja esivanhemmiltaan palaten menneisiin aikoihin. Ja he välittävät arvonsa eteenpäin omille jälkeläisillensä, vakuuttaen itselleen tehokkaan jatkuvuuden läpi aikojen. Me kaikki teemme tämän, vaikka ei ehkä niin tehokkaalla tavalla. Kuitenkin, ellemme päätä olla, meitä ei itse asiassa rajoita tämä taustan jatkuvuus siitä, miten todellisuutta tulisi tulkita ja heijastaa. Elävyyden kynnys on siinä hetkessä, kun heräämme kiistanalaiseen löytämiseen uusista tavoista juoda teetä. Meidän on pyrittävä siirtämään tuleville sukupolville enemmän kuin olemme saaneet, ja voittomme on vangittava ja esitettävä jälkipolville. Meillä on elämässä enemmän koettavaa kuin menneiden välinpitämättömyyksien ja suoritettujen palveluiden karminen takaisinmaksu, ja olemme täällä ollaksemme luovia ja edistääksemme ihmisten artikulaatiota. Kuka tahansa voi ottaa vastuutonta iloa ja tuhlata erityisiä etujaan – mutta järjetön henkilö hoitaa perinnön kansansa suuremman edun vuoksi, mitataanpa sitä aineellisella tai henkisellä tasolla. Ne toimivat perustana tulevien sukupolvien edistymiselle. Jopa näennäisesti yleiset kokemukset, kuten teen juonti, sisältävät kunnioitusta herättävän määrän tietoa ihmiskunnan evoluutiohistoriasta. Meidän tehtävämme on saada omat yhteiset kokemuksemme puhumaan yhtä kaunopuheisesti tulevaisuudesta ja käyttämään perinteitämme tietoisesti ponnahduslautana uusille tavoille ilmaista inhimillistä potentiaalia. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Saabinen symboli#180

Päivän Saabinen symboli#180 on  Ihminen on täysin keskittynyt sen hetkiseen tehtäväänsä ja on aivan kuuro kaikille viettelyksille .   Symbol...

Suositut postaukset