lauantai 9. syyskuuta 2023

Saabinen symboli#168

Päivän Saabinen symboli#168 on Ennustuspöytä. Symbolin avainsana on TERÄVÄ-ÄLYISYYS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Neitsyen♍18. asteessa (17° - 18°). Luova herkkyys johtaa syvään ja hienovaraiseen tietoon todellisuuden todellisesta luonteestaElämän hallintaa ottamalla käyttöön oman luovan herkkyytensä.


Ennustuspöytä

 

Taikuuden työkalujen käytössä on vaaransa. Hyvin usein heikon mielen omaavat luovuttavat tahtonsa voimille, jotka manipuloivat heitä orjuuteen, kun he jäävät kiinni taikauskoonsa ja vääristyneisiin käsityksiin hienovaraisista todellisuuksista. Taitavalle kuitenkin tällaisia työkaluja voidaan käyttää erittäin mielekkäästi todellisten taitojen kehittämiseen siten, että ne palvelevat heidän taipumuksiaan ja näkemyksiään jokaisessa vaiheessa kohti täyden älykkyytensä toteutumista. Siten sisäinen ymmärrys aktivoituu ulkoiseen muotoon, mikä on äärimmäisen tärkeää, koska arvomme ja vahvuutemme tulevat tunnetuiksi vasta kun ne saavat aineellisen ilmaisun. Tämä riippuu innokkaasta määrätietoisesta älykkyydestä, joka voi aistia eron todellisen oivalluksen ja kosmisen typeryyden välillä. Tulevaisuus ei nouse yhtäkkiä kuin tyhjästä – se luo itsensä järjestämällä olemassa olevia energia- ja muotovirtoja uudelleen. Tulevaisuuden säikeet näkyvät tässä ja nyt – niille, jotka etsivät ja huomaavat niitä ja siten tulkitsevat niiden merkitystä. Voimme luottaa näihin lukemattomiin tulevien tapahtumien merkkeihin – mitä täytyy olla, sen on oltava. Kuitenkin, mikä voi olla, voi myös olla olematta. Optimointi riippuu herkkyytemme laajentamisesta niin, että se kattaa rajattomat elämänmahdollisuudet joka tilanteessa eikä kiinnity yhteen tiettyyn odotettuun tai suositeltuun versioon. On aivan liian helppoa vääntää havaintomme toiveidemme mukaiseksi. Kun opimme osallistumaan todelliseen ja järkevään ennustamiseen, elämäkokemuksemme täydellisyydestä tulee vakaata ja kokonaista. Logiikka tai henkinen näkemys eivät voi antaa koko totuutta, koska kummankin täytyy olla yhteydessä toistensa kanssa todellisen ymmärryksen synnyttämiseksi. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä26°

Päivän Saabinen symboli#56 on Espanjalaismies laulamassa serenadia rakastetulleen: Serenadi Tämä symboli kertoo kyvystä käyttää ääntä, sanoj...

Suositut postaukset