perjantai 8. syyskuuta 2023

Saabinen symboli#167

Päivän Saabinen symboli#167 on Tulivuorenpurkaus. Symbolin avainsana on PURKAUTUMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Neitsyen♍17. asteessa (16° - 17°). Meidän on aika ajoin yhdistyttävä syvällä sisällämme olevaan vastustamattomaan, olennaiseen luovaan elämänvoimaan. Olet pidätellyt sisälläsi jotain, mutta nyt se on väkisinkin purkautumassa.


Tulivuori purkautuu

Joskus meidän on puhdistettava itsemme täysin kaikista aitouden puutteista hylkäämällä elämästämme kaikki, mikä ei edusta todellista itseämme. Tämä pinnallisuudesta kieltäytyminen on luovuutta tukevan minän aidon uudelleenjärjestämisen näkökohta; se voi olla todella intohimoinen ilmaisussaan. Olisi typerää ja tehotonta viedä se kiukkuisuuden ja raivokohtausten tasolle. Halu on paljon syvempi kuin typerä emotionaalisuus – se on todellisuuden uudelleenrakennelma sen perustavanlaatuisin ehdoin, jotta voimme kunnolla sitoutua syvimpien halujemme soveltamiseen olosuhteidemme yksityiskohtien muokkaamiseen. Joskus meidän on koettava fyysisen elämän luovat voimat – tulivuoren räjähdys, joka tekee tulesta kiven – sisäisenä todellisuutena. Elämällä on sokea halu olla. Mikään sivistys ei voi estää sitä, ja meidän on muistettava itsemme osana tätä intohimoa. Tietyt näkökohdat potentiaalistamme ovat lukittuneet sisälle, ja ne voidaan tuoda esiin vasta katarttisen ja vastustamattoman energiapurkauksen jälkeen, jota tarvitaan sisäisten luovien voimien mobilisoimiseksi. Tiettyjen elämänkokemusten kriittisten vaiheiden jälkeen tällainen purkautuminen saattaa laukaista sekä ihmetystä että tuhoa, mikä nostaa meidät uudelle tasolle sitoutumisessa ja lupautumisessa itsensä projisointiin. Ulkoinen elinvoimamme on koko todellisuutemme ydin. Mikään ei ole totta, mikään ei ole tehokkaampaa.  (James Burgess)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset