keskiviikko 6. syyskuuta 2023

Saabinen symboli#165

Päivän Saabinen symboli#165 on Hieno pitsinenäliina. Symbolin avainsana on VIEHÄTTÄVYYS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Neitsyen♍15. asteessa (14° - 15°). Armo käskee maallista hienostuneisuutta ja osoittaa hengellistä edistymistämme. Käyttää talismaania muistuttamassa korkeammalle tasolle pyrkimisestä.


Pitsiliina

Tämä symboli on viiden sarjan#33 ja ilmaisun UUDELLEEN SUUNTAUTUMINEN viimeinen: Nähdessään vanhempien meihin kohdistavien ennusteiden totuuden (#161) alamme paljastaa kaikentyyppisten läheisten suhteiden mysteerin (#162). Silti myös, kun näemme, kuinka vanhempiemme voima vaikutti meihin (#163), voimme saada käsityksen siitä, kuinka esi-isien ominaisuudet ovat jättäneet jälkensä (#164); siten suuntaamme itsemme uudelleen ja lähestymme tasapainoisempaa tunnetta sekä myönteisistä että negatiivisista vaikutuksista sukupolvelta toiselle, kautta aikojen (#165). (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset