tiistai 5. syyskuuta 2023

Saabinen symboli#164

Päivän Saabinen symboli#164 on Sukupuu. Symbolin avainsana on HIENOUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Neitsyen♍14. asteessa (13° - 14°). Perinne on hyväksyttävä ja vaalittava, jos haluamme täysin ymmärtää syntymäoikeutemme. Uskollisuutta jo varhain elämässään tajuamastaan tiestä.


Sukupuu

Yhteytemme esi-isiemme perinteeseen, jota kuvataan sukupuussa, on hienovarainen ja syvällinen, ja sen syvyyden ja voiman oivaltaa  täysin vain riittävän hienostunut ihminen. Sitä on viljeltävä ja ilmaistava hienostuneisuuden laadulla, joka ilmaistaan hyvien tapojen kautta ja hyvällä käyttäytymisellä. Elämän edetessä monet vastakkaiset näkemykset vetävät meitä eri suuntiin. Lisäksi monet suhteet työntävät meidät sitoutumispiireihin, niin monet, että voimme helposti hämmentyä, horjua ja repeytyä. Silloin voi olla vaikeaa muistaa keitä olemme ja mitä edustamme. Kuitenkin, kun uskomme esi-isiemme ihanteisiin, perimme mahdollisuuden erottumiseen ja ainutlaatuisen lupauksen siitä, mitä meistä mahdollisesti voi tulla. Olemme liittyneet voimaannuttavaan etenemiskenttään, mutta vain siinä määrin kuin olemme valmiita jatkamaan tätä edistävien ihanteiden toteuttamista. Jokaisella meistä on monimutkainen suhde äitiin, isään ja muihin esi-isiisi – ja varmasti hylkäämme paljon heidän käyttäytymistään ja arvojaan vanhentuneina, sopimattomina tai jopa vastenmielisinä. Silti on tiettyjä luontaisia ominaisuuksia ja kopioituja taitoja, jotka usein määrittelevät meidät, ja nämä ovat aarteita, jotka muodostavat todellisen perintömme. Joten se ei ole väärä perinnön tunne, johon yhdymme – ei kuuluisuuden ja omaisuuden tyhjä, ulkoistettu agitaatio. Seuraamme hyvin kuljettua polkua sieluominaisuuksista, joita on hiottu ja siirretty sukupolvelta toiselle, jotta voimme omaksua ja kehittyä edelleen. Meitä haastetaan ja kannustetaan yhdistämään nämä lahjat täysin ja tekemään niistä todella omamme. Meidän ei tarvitse edes tutkia tai kopioida tämän lahjan muotoa, koska jollain mystisellä tavalla esi-isiemme viisaus virtaa veressämme ja se voidaan saavuttaa sisäisenä kokemuksena heidän henkisen läsnäolonsa kautta. Miten muuten ihmiskunta voisi kehittyä? Ei vain "isien synnit" siirry eteenpäin; vaan myös heidän kykynsä ja tietonsa, myös äidin. Tämä on elämän dynamiikka, kun sukupolvi johtaa toiseen ilman alkua tai loppua, ja jokainen kunnioittaa sitä, mikä oli, lähdemateriaalina myöhemmin tulevalle. (James Burgess)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä14°

Päivän Saabinen symboli#44 on Lapset leikkimässä hiekkarannalla ja äyriäinen hamuaa veden äärellä: Leikkiviä poikia rannalla, Albert Edelfel...

Suositut postaukset