perjantai 25. elokuuta 2023

Saabinen symboli#153

Päivän Saabinen symboli#153 on Kaksi suojelusenkeliä. Symbolin avainsana on TURVALLISUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Neitsyen♍3. asteessa (2° - 3°). Tunnemme olomme turvalliseksi, kun pidämme elossa varmuutta siitä, että enkelit suojelevat meitä.  Yhteys sisäiseen ohjaajaan. Näkymätön suojelu. Turvallisuudentuntu.


Kaksi suojelusenkeliä

Ihmisen luonteessa on voimaa, josta tulee henkisen asemamme tunnusmerkki. Se vetää resursseja ja olentoja kohti meitä, jotta voimme helpottaa kaikkien hyvien asioiden yksinkertaista ja johdonmukaista lähentymistä, jotta voimme vaikuttaa olosuhteisiimme. Periaate havainnollistaa, kuinka korkeamielisyys tuottaa erittäin miellyttävää tulosta. Tämä symboli osoittaa, että voimme saavuttaa varmuuden vakaumuksesta, mikä mahdollistaa unelmien täyttymisen. Olemme turvassa ja tunnemme olevamme turvassa pitäen elossa varmuutta siitä, että enkelit suojelevat etujamme. Muutamme aina tukeaksemme sielun ulottuvuutta – joten elämme ikuisia arvoja elämässämme ja saamme palkintoja suhteestamme enkelivoimiin – mitä kuvittelemmekin niiden olevan. Kaikki turha teeskentely heikentää näiden voimien tehokkuutta, aivan kuten itsetärkeys paljastaa sekä kyvyttömyytemme luottaa että tietämättömyytemme siitä, mitä enkelit ovat ja kuinka he toimivat hyväksemme. Pohjimmiltaan on olemassa perinteisiä taivaallisten voimien legioonia, jotka ovat valmiita olemaan avuksi. Harvat ihmiset oppivat soittamaan heille tai hämmentyvät sopivista tavoista olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Se on riittävän yksinkertaista – meidän on uskottava niihin itsemme korkeampina puolina ja siihen, että ne vastaavat vetoomukseemme. Silti heidät on kutsuttava, jotta he voivat toimia, joten meidän on osattava rukoilla. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset