keskiviikko 19. heinäkuuta 2023

Saabinen symboli#118

Päivän Saabinen symboli#118 on Moderni  Pocahontas . Symbolin avainsana on YHTEENSOPIVUUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Ravun♋28. asteessa (27° - 28°).Elämä on muutosta; meidän on löydettävä tapa sopeutua. Ottaa haaste vastaan tai toimia olemassa olevien käsitysten vastaisesti.


Nykyaikainen Pocahontas

 

On typerää jäädä menneisyyteen ja korottaa konservatiivisuuden periaatteita. Menneisyyttä ei ole olemassa, eivätkä sen unelmat säilyneet. Elämä on muutosta; meidän on löydettävä tapa sopeutua. Pocahontas voitti paikkansa historiassa, kun hän meni naimisiin valkoisen amerikkalaisen kanssa, ensimmäinen kirjattu rotujen välinen avioliitto Yhdysvalloissa. Hän jätti oman kansansa ja otti uuden maailman, ja häntä pidettiin esimerkkinä alkuperäisestä kulttuurista, josta hän tuli. Hän löytää keinon harmonisoida menneisyytensä ja tulevaisuutensa, ja hän on yhteensopivuuden symboli. On totta, että kovalla kädellä voitetut ja sukupolvelta toiselle siirtyneet arvot edistävät uskollisuutta ja syvän empatian yhdistävää voimaa, joka tukee perheen, klaanin ja kotimaan rakkautta. Kuitenkin juuri nämä arvot syntyvät vain vanhan ja uuden vuorovaikutuksessa, kun muutoksen rajahenki puhaltaa elämänvoimaansa siihen, mikä muuten rappeutuisi tai jäykistyisi. Visionäärinen sielu on edelläkävijä, joka pyrkii jatkuvasti uudistamaan ja täydentämään suhteita sen välillä, mikä oli ja mikä tulee olemaan, keinona laajentaa itseoivalluksen syvempää ulottuvuutta. Jokainen intiimi kontakti on ihmisen evoluution raja, jossa vanha kohtaa uuden, jokainen on vakuuttunut oikeuksistaan ja voimastaan. Viisas ja taitava sielu osoittaa erityistä yhteensopivuuttaan sellaisissa kohtaamisissa. Vanha viisaus ja sen syvästi arvostettu kauneus hyödynnetään siten asianmukaisesti palvelemaan nykyajan tarpeita, jotka ilmenevät nuorten raikkaana eloisuutena, nykyaikaisina arvoina ja naiivina iloisena haparointina. (James Burgess)

Rudhyar nimesi tämän symbolin Intiaanityttö esittelee valkoisen rakastettunsa heimokokouksessa ja Jones pelkistetysti Moderniksi Pocahontaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä15°

Päivän Saabinen symboli#45  on Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla : Mies silkkihatussa Dane Rudhyarin mukaan tämä symbol...

Suositut postaukset