tiistai 18. heinäkuuta 2023

Saabinen symboli#117

Päivän Saabinen symboli#117 on Rajumyrsky kanjonissa. Symbolin avainsana on TEHOSTAMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Ravun♋27. asteessa (26° - 27°). Ihmiskunnalla on luontainen voima voittaa ongelmia ja luoda dramaattisesti uusia tapoja päästä eteenpäin. Ulkoisten vaikeuksien kautta joudut tuomaan esille sisäiset aatteesi ja tukeutumaan kestäviin arvoihin.


Rajumyrsky kanjonissa


Tämä symboli ilmaisee, kuinka kaikella on kiistaton oikeus olla oma itsensä. Kaikessa ja kaikissa on lannistumaton oikeus olla sitä, mitä on. Tämä näkyy energiassa, jolla suojelemme itseämme, ja kuinka käytämme ja hyödynnämme kaikkia elämän resursseja ilmaistaksemme itseämme täydellisemmin. Jotta arvomme sekä tunnistettaisiin että selkeytettäisiin, jokainen meistä vaatii, että ihanteemme tulee ilmeiseksi jollain tavalla – emmekä myrskyn tavoin hae vahvistusta tai lupaa ennen kuin annamme tunteidemme ja ihanteidemme ilmaantua, ilmaista itseään maailmaan. Itsetyytyväisyys ei tue edelleen kehittymistä, ja silloin tällöin joudumme perusteellisesti siirtämään ulkopuolisia voimia. Myrskyn aiheuttama väkivalta ja kauhu ei ainoastaan nosta ihmistä omahyväisyydestään, vaan se stimuloi myös kykyä nousta jokaisen hetkellisen kriisin yli. Myrsky kovenee kanjonissa, kun luonto vapauttaa voimansa hyvin dramaattisesti. Tämä ei ole millään tavalla suurempaa ilmaisua voimasta kuin se, joka on luontainen ihmiskunnalle, kyvyllemme ja intohimollemme luoda ja voittaa. Olosuhteilla on kyky, jopa taipumus muuttua yhä uhkaavimmiksi, samoin kuin ukkosmyrskyllä. Elämänkriisin aikana jokainen uusi kehitys osoittaa, mitä tapahtuu sisäisesti, kun intohimomme nousevat. On sopimatonta vain nauttia myllerryksestä tirkistelijänä. Näitä elämän voimistumisen hetkiä voidaan valjastaa niin, että se saa meidät vaikeuksien läpi uudelle elinvoiman tasolle.(James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä29°

Päivän Saabinen symboli#59 on Kaksi suutaria työskentelemässä pöydän ääressä: Suutarit työssään Tämä symboli kertoo yhteistyöstä ja kumppanu...

Suositut postaukset