torstai 13. heinäkuuta 2023

Saabinen symboli#112

Päivän Saabinen symboli#112 on Nainen odottamassa purjevenettä. Symbolin avainsana on ERINOMAISUUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Ravun♋22. asteessa (21° - 22°). Hiljaisuus tuo tasapainoa ja synnyttää syvemmän näkökulman elämään. Tajuamista, että toteuttamalla ideoita saadaan kestävämpi todellisuus kuin tosiasioita luettelemalla.

Nainen odottaa purjevenettä, August Hagborg Kalastajan kotiinpaluu


Kun tiedämme, kuinka päästä käsiksi ihmissielun voimaan, saamme mittaamattoman voiton kaikilla aloilla. Tämä ominaisuus näyttää usein olevansa tyyneys, luova asenne, joka synnyttää laajemman, syvemmän näkökulman elämään. Mielen hiljentämisen kautta huomaamme pienet asiat, jotka saavat meidät arvioimaan täydellisesti sitä, mitä nyt tapahtuu. Se on yksi ihmiskunnan todellisista lahjoista – kyky ylläpitää syvällistä kiinnostusta välittömästi. Erilaisiin olosuhteisiin ajautuminen tarjoaa jatkuvasti muuttuvia versioita todellisuudesta, jokaisella hetkellä on omat merkityksensä. Hiljainen mieli tajuaa hetken merkityksen ja muodostaa siten vaikutelman taustalla olevasta mallista, joka synnyttää näennäisesti sattumanvaraisia tapahtumia. Tämä on Yin-voimaa, ja se on kehitetty luovan odotuksen taiteen ja käytännön kautta. Meditaation avulla harjoittelemme itseämme näkemään selkeämmin, mitä tapahtuu, ja tämä antaa käsityksen taustalla olevasta virtauksesta - menneisyydestä, nykyhetken kautta tulevaisuuteen. Näemme kuinka idea syntyy, sillä on toiveita ja se liikkuu toteuttaakseen itsensä. Yhdestä ideasta syntyy uusia ideoita ja se puolestaan käynnistää yhä enemmän luovia ilmaisuja elämän loputtomasta potentiaalista. Optimistisesti katsomme tulevaisuuteen, ikään kuin katsoisimme merelle ja ihmettelemme, milloin laivamme saapuu. Jos olemme saaneet täydellisiksi irrallisen, odottavan innostuksen korkean henkisen taidon, niin luultavasti näemme monia laivoja eksoottisilta rannoilta, kaikki (tulossa) kotiinpäin. Tämä on tyydyttävin tapa ymmärtää liikettä elämässämme. Tulemme ymmärtämään, että se ei ole tosiasioiden kasaamista toistensa päälle, mikä antaa merkityksen osallistumisellemme; vaan se on ideoitten toteuttaminen. Hiljainen mieli synnyttää kauniita ideoita, jotka kaipaavat toteutumista tosielämän alueella. Ehkä voimme tehdä assosiaatiosta – että kyky katsoa syvälle nykyhetkeen herättää herkkyytemme tulevaisuuden kaiulle tämän päivän tapahtumissa.  Ilman henkistä tasapainoa voimme tulla epärealistisen arkipäiväisiksi ja helposti hukata hetken jääden  riippuvaiseksi vain sattuman oikuista ja mielikuvista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset