sunnuntai 9. heinäkuuta 2023

Saabinen symboli#108

Päivän Saabinen symboli#108 on Kana kuopii maata löytääkseen poikasilleen ravintoa. Symbolin avainsana on HUOLENPITO. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Ravun♋18. asteessa (17° - 18°). Täyttymys tulee siitä, että etsit itsepintaisesti oikeaa polkua. Pitää huolta elintärkeistä pienistä yksityiskohdista.


Kukko ja kana käyskentelee pihamaalla


Tässä esimerkissä kanan vaisto on huolehtia jälkeläisistään, kunnes ne ovat tarpeeksi vanhoja selviytymään. Äidit ovat sidoksissa varmistamaan, että heidän geeninsä säilyvät ja menestyvät, joten kanan luonto suojelee poikasia. On kuitenkin yleinen vaatimus, että meidän on ponnisteltava jollain tavalla tarpeidemme tyydyttämiseksi. Itse asiassa tavallisesti ahkeruuden palkkiona on toimeentulo – ja jopa aineellinen runsaus. Siitä seuraa kuitenkin myös mielenrauha, kunhan tekemämme työ on aito ilmaus siitä, keitä olemme. Silloin tuntuu hyvältä tehdä sitä ja löytää sen kautta korkeampia saavutuksia. Tyypillisesti syvästi ilahduttava tunne koetaan, kun olemme voittaneet haasteet tullaksemme sellaisiksi, joita todella olemme. Itse asiassa voidaan sanoa, että itsensä toteuttaminen riippuu enimmäkseen sekä oikean elämäntien löytämisestä että sen tavoittelusta todellisella uutteruudella ja merkittävällä sitoutumisella – jopa sinnikkyydellä. Sitä vastoin niitä, jotka viettävät elämänsä kiireisenä tekemättä mitään, on kielletty kokemasta niin haluttua hyvinvoinnin tunnetta. Siksi meidän on opittava erottamaan – mikä on merkityksellistä ja johdonmukaista ja mikä on pelkkää hälinää. Sitten huomaamme olevamme hyvin varustautuneita kääntämään jokaisen tapahtuman eduksemme, jotta voimme jatkuvasti ja epätavallisesti tarjota itsellemme ja muille sitä, mitä tarvitaan.   (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä29°

Päivän Saabinen symboli#59 on Kaksi suutaria työskentelemässä pöydän ääressä: Suutarit työssään Tämä symboli kertoo yhteistyöstä ja kumppanu...

Suositut postaukset