lauantai 8. heinäkuuta 2023

Saabinen symboli#107

Päivän Saabinen symboli#107 on Verso kasvamassa tietoisuuteen ja elämään. Symbolin avainsana on AVAUTUMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Ravun♋17. asteessa (16° - 17°). Mitä tahansa teeskentelemmekin, haluamme tulla sellaiseksi. Oman itsen löytäminen. Viisasten kivi.


Lipstikan versot


Jokaisessa ihmisessä on varmuuden taso – muuttumattoman erottuvuuden ydin, joka itse asiassa muodostaa minän sellaisenaan. Meitä kaikkia liikuttaa sisäinen pakko tilanteisiin ja kohtaamisiin, joiden kautta sekä laajennamme että jalostamme tätä olennaista identiteettiämme. Olemme yhtä paljon sitoutuneita oman itsemme esittämiseen kuin todelliseen kehitykseen – ja meidän on oltava varovaisia, jotta vältymme valheellisesti olettamasta ja esittämästä ominaisuuksia, joita meidän on vielä kehitettävä. Silti se, mitä teeskentelemme, on tärkeä vihje, joka kertoo meille, millaisiksi haluamme tulla. Saavuttaaksemme henkilökohtaisen oivalluksen täydellisyyden meidän on annettava itsemme jokaiselle hetkelle ja omaksuttava täysin jokainen välitön huolenaihe. Kaikki elävä jakaa tätä vastustamatonta päättäväisyyttä jatkaa eteenpäin loputtomasti ja tinkimättä. Niin paljon kuin me ponnistelemme eteenpäin kohti suurempaa ilmaisua, niin tekevät muutkin. Luomme yhdessä elämämme yksityiskohtia yhdistämällä heidän visionsa omamme kanssa ja yrittämällä kehittää itseämme näissä vuorovaikutustilanteissa. Muinaiset esoteerikot ja alkemistit, jotka puhuivat viisasten kivestä, työskentelivät juuri tämän konseptin parissa. Kuinka voimme muuttaa lyijyn kullaksi? Kuinka voimme saada takaisin hengellisen kirkkautemme, kun olemme maahan vangittuina? Ja ehkä paras vastaus on – hitaasti, väistämättä ja toistuvasti läpi ikuisuuden. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset