maanantai 12. kesäkuuta 2023

Saabinen symboli#83

Päivän Saabinen symboli#83 on Kolme lentämään opettelevaa lintua pesässään korkealla puussa. Symbolin avainsana on KOHOTTAUTUMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kaksosten♊23. asteessa (22° - 23°). Inspiraation syntyminen edellyttää tietynlaista turvapaikkaaHengen, sielun ja kehon yhteys auttaa tulemaan omillaan toimeen. Aivan uuden ulottuvuuden löytämistä.


Linnunpoikaset



Ennen kuin lapset lasketaan vaaralliseen maailmaan, ne suojataan siltä pesän korkeudella. Syntyvät ideamme tarvitsevat samalla tavalla suojaa, ennen kuin paljastamme ne koko maailmalle ja altistamme ne pilkan ja vastustuksen kohteeksi. Uuden aloitteen varhaiset epäkypsät vaiheet ovat luonteeltaan melkein poikkeuksellisia – enemmän valoa kuin sisältöä ja siksi usein enemmänkin idealisointia kuin toimivuutta. Ennen kuin kokeilemme jotain uutta ja kohdistaa energiaa ja resursseja sen toteuttamiseen, on viisasta ymmärtää jotain siitä, mistä idea on syntynyt, ja myös mitä seurauksia sen ilmentämisestä voi olla. Tämä mahdollistaa mahdollisten etujen tai haittojen arvioinnin varhaisessa vaiheessa, kun toimia pidetään tauolla. Potentiaali on voima, joka voi kasvaa, mutta vain, jos sitä pidetään huolellisesti, vaalitaan ja odotetaan oikeaa aikansa.  (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä28°

Päivän Saabinen symboli#58 on Nainen tavoittelee kypsän iän romanssia : Romanssi mielessä Linda Hillin mukaan tämä on upea symboli romanssin...

Suositut postaukset