perjantai 2. kesäkuuta 2023

Saabinen symboli#73

Päivän Saabinen symboli#73 on Kuuluisa pianisti soittamassa. Symbolin avainsana on SAAVUTUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kaksosten♊13. asteessa (12° - 13°). Suurin saavutus on egon hallinta. Omahyväisyyden ja ylimielisyyden vertaamista lahjakkuuteen ja todelliseen sosiaaliseen asemaan.


Pianisti

Jos haluamme tuntea olomme turvalliseksi, pyrimme aina nauttimaan hetkellisestä huomiosta tai pinnallisesta ihailusta. Loistava pianisti ei ole loistava pelkästään taitavuutensa vuoksi – tässä on paljon syvempiäkin ongelmia. On parempi olla varma siitä, että kaikki luovuus edistää inhimillistä ymmärrystä, ja tuo siitä turvaa meille. Sijoittamalla itsetuntomme siihen, että on tärkeää olla pieni osa jotain suurempaa, meistä tulee tyytyväisempiä siihen, että yhteisömme suojelee ja hoivaa. Yksilöllinen taide on itse asiassa kaikkien omaisuutta; meidän on otettava vain oma kohtuullinen osa sen palkkioista. Suurempi saavutus ei ole osoittaa pianon hallintaa, vaan egon hallintaa. Tämä taitojen ja kykyjen huipentuma toimii vain työkaluna, jolla voimme saavuttaa korkeamman tason itsensä kehittämisessä. Aikuisina olentoina pyrimme olemaan kykyjemme esimerkkejä inspiroidaksemme muita nostamaan omaa suoritustasoaan. Tämä on osoitus toisesta hienovaraisesta edusta egon pehmentämisestä ja kollektiivisesta saavutuksesta jakamisesta – ryhmä itse asiassa nostaa yksilön korkeammalle tasolle. Meidän ei pitäisi antaa tunnustusten estää meitä pääsemästä eteenpäin. Mennäänpä kuinka pitkälle tahansa, aina on enemmän saavutettavaa, ja mahdollisuuksien horisontti siirtyy aina pois meistä, kun lähestymme sitä. Jatkuvalla ponnistelulla ja kestäen imartelun ja palkkioiden vaaroja voimme laajentaa olemustamme ja saada jonkinlaisen käsityksen todellisesta henkisestä asemastamme. Silti se, mitä tunnemme olevan hyväksyttävä menestyksen taso, ei todennäköisesti ole mitään verrattuna parhaimman luontomme korkeimpiin mahdollisuuksiin. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas30°

Päivän Saabinen symboli#30 on Sorsapoikue ankkalammella : Sorsat lammella Tämä symboli kertoo perheistä ja lapsista, sekä yhdessä olemisesta...

Suositut postaukset