keskiviikko 24. toukokuuta 2023

Saabinen symboli#64

Päivän Saabinen symboli#64 on Laakeri ja misteli. Symbolin avainsana on RITUAALIT. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kaksosten♊4. asteessa (3°- 4°). Rituaalit uudistavat aloitekykymme.   Perusiloihin palaamista.


Laakeri ja misteli


Jos päätämme sopeutua yhteiskuntaan, sen perinteet tukevat meitä; jos ei, niin eivät – meitä testataan sen suhteen, ovatko toimintamme ja asenteemme paheksumisen arvoisia. Elämä tuo esiin uusia versioita ikuisesta kaleidoskoopista – valinnanvaramme syklisinä ilmenemismuotoina – ja jollain tasolla on yhdentekevää, minkä vaihtoehdon valitsemme monista saatavilla olevista. Vastaamalla nopeasti jokaiseen valintaan elämä voi pinnallisesti rikastua. Silti kokemuksen sisäinen puoli on se, joka antaa merkityksen.  Tämän kautta koemme jatkuvaa sisäistä itseuudistusta ja merkityksen syvenemistä. Meidän on ehkä varmistuttava siitä, ettemme erehdy sekoittamaan katinkultaa aitoon, esimerkiksi nauttimalla sesongin rituaalien juhlista tietämättä niiden alkuperää ja symbolista tarkoitusta. Laakeri ja misteli ovat pakanallisia mysteereitä, ei kristittyjä. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset