maanantai 22. toukokuuta 2023

Saabinen symboli#62

Päivän Saabinen symboli#62 on Joulupukki täyttämässä vaivihkaa takan edessä roikkuvia sukkia. Symbolin avainsana on YLENPALTTINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kaksosten♊2. asteessa (1°- 2°). Arvostus ja yltäkylläisyys pitävät elossa yhteisön tietoisuutta hengellisistä arvoista. Lahjojen saamista tuntemattomista lähteistä. Saat aina sen mitä tarvitset, välillä hyvinkin erikoista kautta.


Joulupukki jakaa lahjoja

Joulupukki on symboli, joka synnyttää kiitollisuuden tunteen sopivalla yhdistelmällä perheen yhdessäoloa, huumoria, lapsellista yksinkertaisuutta ja – ajoituksensa vuoksi – ripaus pyhyyttä. Henkisellä tasolla on todella hyödyllistä harjoittaa kiitollisuutta ja arvostusta, koska se avaa sydänkeskuksen, joka synnyttää sekä lämpimän rakkauden tunteen että vetää puoleensa yltäkylläisyyttä. Jos unohdamme tehdä tämän päivittäin – niin, ainakin kerran vuodessa meitä muistutetaan siitä. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset