tiistai 16. toukokuuta 2023

Saabinen symboli#57

Päivän Saabinen symboli#57 on Intiaani myymässä lasihelmiä. Symbolin avainsana on IRRALLISUUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Härän♉27. asteessa (26°- 27°). Sielu on välinpitämätön olosuhteille ja skenaarioille. Pieniä, mutta tärkeitä uhrauksia.


Intiaani myymässä lasihelmiä


Mitä tahansa elämä tuo esiin haasteena tai kiusauksena, sisäiseen itsetuntoon ankkuroitunut henkilö suo aina todeksi ja pysyy arvokkaana ja rauhallisena, ulkoisten olosuhteiden vaivoista huolimatta. Tien varrella helmiä myyvällä intiaanilla on imago, joka liittyy kurjuuteen ja köyhyyteen – kuitenkin nämä ovat vain hänen elämänsä ulkoisia olosuhteita, eivätkä kerro mitään sisällä koetun rikkauden syvyydestä. Tämä sisäinen rikkaus on lahjojen runsaudensarvi, ja henkilö, joka ammentaa näitä piilotettuja kykyjä ja taitoja, osoittaen kunnioitusta kulttuurinsa perinnölle – sielulle. Voimme nähdä helmillä nyt paljon syvemmän merkityksen, ne ovat enemmän kuin näppäryyden osoitus; ne sisältävät koskettavan muistiin menneistä ajoista ja ankkuroivat meidät menneisyyteen, johon nykypäivän todellisuutemme ja kekseliäisyytemme perustuvat. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä29°

Päivän Saabinen symboli#59 on Kaksi suutaria työskentelemässä pöydän ääressä: Suutarit työssään Tämä symboli kertoo yhteistyöstä ja kumppanu...

Suositut postaukset