maanantai 15. toukokuuta 2023

Saabinen symboli#56

Päivän Saabinen symboli#56 on Espanjalaismies laulamassa serenadia rakastetulleen. Symbolin avainsana on JATKUVUUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Härän♉26. asteessa (25°- 26°). Kuten puhumme, niin olemme.  Kun uskaltaa kertoa tunteistaan, voi saada osakseen intohimoista rakkautta.


Espanjalaismies laulaa serenadia


Kohtaamamme todellisuus rakentuu sen mukaan, mitä ajattelemme, sanomme ja teemme – ja jokaisella pienellä panoksella on merkitystä. Satunnainen huomautus täällä, valkoinen valhe siellä… mitä väliä sillä on? No sillä on väliä. Jokaisella vivahteella, mitä sallimme, on hienovarainen vaikutus – se toteutuu. Niitä meistä, jotka ovat kiinnostuneita runoudesta ja musiikista, pyydetään kunnioittamaan näitä tehokkaita keinoja, kun ne luovat vaikutuksiaan. Jos sielu riemuitsee rakkauden kielen kauneudesta, meidän on oltava uskollisia tälle tunteelle tai petämme sen kuten tekevät prostituoidut ja gigolot. Kuten puhumme, niin olemme. Se, mikä tulee suustamme, on mitta siitä, mikä tulee ulos sydämestämme. Jos sydämemme on tarkoitus olla totta, niin sen, mitä sanomme, on oltava totta. Meidän on myös muistettava, että näkemyksemme maailman tulevaisuudesta ei ole vain se, mikä miellyttää omaa haluamme – se on sitä suurempi, koska muutkin osallistuvat sen luomiseen. Jos sielumme on kiistatta läsnä luodussa visiossamme, niin myös muiden sielujen on oltava läsnä. Tämä vaatii eräänlaista seurustelua – sielua pitää rauhoittaa, houkutella, laulaa serenadeja ja voittaa. Tämän epärehellinen saavuttaminen on sielun tason pettämistä – ja painavampaa rikosta on vaikea kuvitella. Me opimme jatkuvasti, että kaikki on käsillä – että kaikki, mitä haluamme, on jo meidän. (James Burgess)

Tämä symboli aloittaa uuden viiden sarjan #12, ilmaisun nimeltä SYVYYS:

56 Härkä 26 Espanjalaismies laulamassa serenadia rakastetulleen

57 Härkä 27 Intiaani myymässä lasihelmiä

58 Härkä 28 Nainen tavoittelee kypsän iän romanssia

59 Härkä 29 Kaksi suutaria työskentelemässä pöydän ääressä

60 Härkä 30 Riikinkukko koreilee vanhan linnan terassilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä18°

Päivän Saabinen symboli#48 on Nainen pudistelee laukkua huoneensa avoimesta ikkunasta: Tuuletusta Tämä symboli puhuu sotkun raivaamisesta, p...

Suositut postaukset