perjantai 12. toukokuuta 2023

Saabinen symboli#53

Päivän Saabinen symboli#53 on Jalokiviliike. Symbolin avainsana on SÄILYTTÄMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Härän♉23. asteessa (22°- 23°). Säilytämme "jalokivissä" sen, mikä on tärkeää – antaaksemme katoavaiselle kestävyyttä. Lahjakkuutta, rikkautta, palkintoja. Mielikuvien muotoileminen suuremmaksi ideaksi.


Jalokiviä

Määritämme, mitä arvostamme jokapäiväisessä elämässämme, säilyttämisen ja vaalimisen tasolle, oman arvon mukaan. Kirjoittaja arvostaa otteita ytimekkäästä, inspiroivasta proosastaan, turistilla on valokuvia eri paikoista matkoiltaan ja äiti rakastaa lapsiaan. Yleensä arvostamme eniten heijastusta ja saavutuksiimme käytettyä aikaa ja työtä. Nämä ponnistuksen merkit antavat kestävyyttä sille, mikä muuten olisi tuskallisen lyhytaikaista. Haluamme säilyttää sen, mikä on ollut meille tärkeää – ja "koruliike" auttaa meitä usein tässä. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä29°

Päivän Saabinen symboli#59 on Kaksi suutaria työskentelemässä pöydän ääressä: Suutarit työssään Tämä symboli kertoo yhteistyöstä ja kumppanu...

Suositut postaukset