lauantai 15. huhtikuuta 2023

Saabinen symboli#27

Päivän Saabinen symboli#27 on Menetetty tilaisuus saadaan takaisin mielikuvituksen avulla. Symbolin avainsana on UUDELLEEN MUOTOILU. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Oinaan♈27. asteessa (26°-27°).Luomme jatkuvasti uudelleen elämäämme ja ominaisuuksiamme mielikuvituksemme avulla.  Luova mielikuvitus, toivon herääminen ja uusi tilaisuus.


Uusi tilaisuus

Luova mielikuvituksen avulla löytää uusia mahdollisuuksia, viisaista tulee oman kohtalonsa kirjoittajia. He työskentelevät hyvin määriteltyjen suunnitelmien ja periaatteiden mukaisesti. Suunnitelmat muovaavat mielen selkeästi, joten se heijastaa paremman, tehokkaamman aikomuksen mahdollisuuksien kenttään. Elämänsuunnitelma on aina keskeneräinen työ, ja meidän on jatkuvasti muotoiltava strategioita uudelleen, jos haluamme tehdä paremmin kuin teimme aiemmin. Tämä on avain hallintaan – loputon sopeutuminen ja siitä johtuva kehittyminen. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä29°

Päivän Saabinen symboli#59 on Kaksi suutaria työskentelemässä pöydän ääressä: Suutarit työssään Tämä symboli kertoo yhteistyöstä ja kumppanu...

Suositut postaukset