perjantai 7. huhtikuuta 2023

Saabinen symboli#19

Päivän Saabinen symboli#19 on Lentävä matto. Symbolin avainsana on YLEISNÄKYMÄ. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Oinaan♈19. asteessa (18°-19°). Mielellä on ääretön kyky tarkastella kokemusta ja käyttää mielikuvitusta maagisena prosessinaMuuttuminen. Ongelmien muuttumista.  Henkiset arvot.


Lentävä matto

Oikealla mielen asenteella voimme katsoa ympärillemme valtavaa potentiaalin panoraamaa kuin taikamatolta - kaiken yläpuolella. Tämän yleiskatsauksen avulla voimme päättää, miten ja missä osallistumme inhimillisiin asioihin – ja osallistumisemme aste heijastaa haluamme päästää irti panoraamanäkökulmasta. Tästä irtautumisen kautta hankitusta suuremmasta näkemyksestä voidaan saada todellista hyötyä, kun opimme käyttämään mielikuvitusta kohtalomme laajentamiseen. Elämä tarjoaa sellaisen mahdollisuuden meille jokaiselle, vain mielikuvituksemme rajoittaa. Silloinkin kun keskitymme alas ja väliaikaisesti menetämme irtautumisen perspektiivin, osa meistä pysyy hieman syrjässä, jotta voimme ajoittain vetäytyä taaksepäin pohtiaksemme ja harkitaksemme tilannetta. Sielun vapaus ei koskaan katoa kokonaan, vaikka on olemassa todellinen vaara, että se voidaan unohtaa. Jos unohdamme henkisen itsemme, elämä muuttuu ontoksi, ilottomaksi teeskennellyksi elämän karikatyyriksi. Sitä on vältettävä hinnalla millä hyvänsä. Sellainen elämä vääristää irtautumisen henkistä periaatetta. Kiinnikkeettömässä  tilassa juhlimme kaikkia mahdollisuuksia ja muunnelmia, kokemusten kaleidoskooppia – ilman tarvetta sekaantua liikaa. Temppu on ylläpitää hienovaraista, juoksevaa mielentilaa, jossa pystymme hetki kerrallaan olemaan sekä intohimoisesti sitoutuneita että täysin eristäytyneitä samanaikaisesti, emmekä eksy aineellisissa tai henkisissä maailmoissa.(James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä29°

Päivän Saabinen symboli#59 on Kaksi suutaria työskentelemässä pöydän ääressä: Suutarit työssään Tämä symboli kertoo yhteistyöstä ja kumppanu...

Suositut postaukset