torstai 6. huhtikuuta 2023

Saabinen symboli#18

Päivän Saabinen symboli#18 on Tyhjä riippumatto. Symbolin avainsana on MIETISKELY/asioiden märehtiminen. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Oinaan♈18. asteessa (17°-18°).On olemassa kaksi samanarvoista ja vastakkaista voimaa: puhdas impulssi ja ehdollinen vaste. Riippumattomuutta (Sanaleikki😂).  


Tyhjä riippumatto

Mietiskely on ensimmäinen askel kohti inspiraatiota, ja siihen käytetty aika voi itse asiassa olla erittäin tuottavaa. Aktiivisen ihmisen täytyy varata aikaa vain olemiseen tai hän menettää tuntemuksensa. Luppoaika on  terveen psyyken vaatimus – joten on parempi varata aikaa siihen ja saada se palvelemaan ulkoista todellisuutta sen sijaan, että se häiritsisi koko ajan. Elämä tuo esiin lähes jatkuvan vaikeuksien ja vaikutteiden tulvan, ja useimmat ihmiset eivät tiedä miksi. Toiset käyttävät aikaa ja tilaa "lekotellakseen riippumatoissaan" ja pohtiakseen asioita. Levänneinä löydämme rauhan ja hyvän omatunnon, joten löydämme enemmän tietoisuutta sisällämme olevista ristiriitaisista polariteeteista. Saavuttamalla sisäisen sovinnon tilan meistä tulee viisaampia ja kykenevämpiä sopeutuaksemme olosuhteisiimme. Itse asiassa tämä on prosessi, jolla pyrimme löytämään hyvän tasapainon elämän sisäisten ja ulkoisten olosuhteiden välillä. Mietiskelyn kautta huomaamme, että tilanteissamme nouseva epäharmonia voidaan helposti saada tasapainoon sisäisesti. Tehdessämme niin, muistamme olemuksemme eheyden. Tasapainon tunteen tuominen edellyttää sydämen osallistumista, mikä on yleensä helpompaa silloin, kun hidastamme. (James Burgess)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä18°

Päivän Saabinen symboli#48 on Nainen pudistelee laukkua huoneensa avoimesta ikkunasta: Tuuletusta Tämä symboli puhuu sotkun raivaamisesta, p...

Suositut postaukset