lauantai 1. huhtikuuta 2023

Saabinen symboli#13

Päivän Saabinen symboli#13 on Epäonnistunut pommiräjähdys. Symbolin avainsana on KIIHKEYS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Oinaan♈13. asteessa (12°-13°). Kun energia virtaa vapaasti, lopputulos on aina hyvä. Kiukunpuuskia ja turhautumista.


"Suutari"


Pimeyden taistelussa valoa vastaan valo voittaa aina lopulta. Hyvyys voittaa lopulta kaiken. Voi olla, että tämä ei ole niin itsestään selvää – mutta on kuitenkin itsestään selvää, että meidän on aina parempi vahvistaa optimismia, jopa tehdä siitä moraalikoodimme. Totuus on, että luonto on vaarallinen, jopa ihmisluonto. Sivistysprosessit ovat suhteellisen tuoreita innovaatioita, eivätkä ne ole läheskään täysin sisällytetty lajiin. Olivatpa nämä sitten kuinka vapauttavia ja luovia tahansa spontaaneja impulsseja voivat olla, ne aiheuttavat ahdistusta muissa, jotka tuntevat tarvetta olla hallitumpia ja "sivistyneempiä". Usein vaara syntyy, kun tällaisten ihmisten pelkoja ei kunnioiteta riittävästi, sitten he nousta pintaan pelottavana käytöksenä. Kun viaton kiihkeys vääristyy röyhkeydeksi ja turhamaiseksi, ei synny mitään hyödyllistä. Sen seurauksena on turha energiankulutus ja yleinen resurssien tuhlaus. Tunne itsessään on pätevä, mutta mikä tahansa tunne voi vääristyä, kun se ruumiillistuu itseään palvelevaksi käytökseksi, ja meidän on aina varottava näitä vääristymiä.  (James Burgess)

Aiemmat blogikirjoitukseni tästä symbolista löytyvät helpoimmin klikkaamalla tämän blogin alaosassa olevia tunnisteita/hakusanoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä28°

Päivän Saabinen symboli#58 on Nainen tavoittelee kypsän iän romanssia : Romanssi mielessä Linda Hillin mukaan tämä on upea symboli romanssin...

Suositut postaukset