tiistai 14. maaliskuuta 2023

Saabinen symboli#355

Päivän Saabinen symboli#355 on Pappeuden turmeltuneisuuden puhdistaminen.  Symbolin avainsana on UUDISTUMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kalojen♓25 asteessa (24°-25°). Heijastamme pettymyksemme tavassa, jolla kohtelemme pappejamme. Irrottautumista niistä ihmisistä tai arvoista, jotka estävät meitä saavuttamasta henkisiä päämääriä. 

Minulla itsellä on Kuu tässä asteluvussa ja Neptunus on jo pitkään tehnyt yhtymää Kuuhuni. En ole vielä aivan sisäistänyt tämän symbolin merkitystä, mutta minulle tuli heti mieleen tämän symbolin kohdalla, tarina Jeesuksesta temppelissä kaatamassa kumoon rahanvaihtajien ja kyyhkystenmyyjien kojuja. Jeesus sanoi heille. "On kirjoitettu: Minun huoneeni on oleva rukouksen huone. Mutta te olette tehneet siitä rosvojen luolan." (Luuk.19:46)


Pappeuden puhdistaminen


Tämä Saabinen symboli #355 päättää sosiaalisen tason ja on viimeinen symboli 71. viiden asteen sarjassa "UNELMOIMINEN"Olemisen viattomuuden harjoittamisen ja osoittamisen (#351) kautta noudatamme henkisiä käskyjä (#352), huomaamme kuinka ihmiset kärsivät ja elävät hämmentyneinä (#353). Voimme oppia käyttämään heidän konfliktejaan ja jopa kaikkia konflikteja keinona oppia puhdistautumaan ja hyväksymään myötätuntoa (#354) ja siten päästämään eroon tuomitsemisesta ja muista negatiivisista ajatuksista (#355).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä6°

Päivän Saabinen symboli#36 on Riippusilta syvän rotkon yli: Riippusilta Optimoimme saavutuksen avautumalla korkeammille voimille . Rotko on...

Suositut postaukset