keskiviikko 8. maaliskuuta 2023

Saabinen symboli#349

Päivän Saabinen symboli#349 on Mestari opettaa oppilastaan.  Symbolin avainsana on SELITTÄMINEN. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat  Kalojen♓19 asteessa (18°-19°). Opettajat ohjaavat meidät paikkoihin psyykessä, joiden emme edes tiedä olevan olemassa. Antamista ja saamista.


Mestari Sirdi Sai Baba

Shirdi Sai Baba (n. 1838 – 15. lokakuuta 1918) oli intialainen henkinen mestari ja fakiiri, jota pidettiin pyhimyksenä, jota sekä hindu- että muslimiharrastajat kunnioittivat hänen elinaikanaan ja elämänsä jälkeen. Elämänkerran mukaan Sai Baba saarnasi "itsen oivaltamisen" tärkeydestä. Hänen opetuksensa keskittyvät moraaliseen koodiin: rakkaus, anteeksianto, toisten auttaminen, tyytyväisyys, sisäinen rauha ja omistautuminen Jumalalle ja Gurulle. Sai Baba tuomitsi uskontoon tai kastiin perustuvan syrjinnän. Oliko hän muslimi vai hindu, jää epäselväksi, mutta erolla ei ollut merkitystä miehelle itselleen. Hänen opetuksissaan yhdistyi hindulaisuuden ja islamin elementtejä. (Wikipedia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset