keskiviikko 1. maaliskuuta 2023

Saabinen symboli#342

Päivän Saabinen symboli#342 on Vihkimyskoe.  Symbolin avainsana on PÄTEVYYS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat Kalojen♓12. asteessa (11°-12°).  Hengellisiä pyrkimyksiä koetellaan – onko meillä selkeä aikomus palvella sielun ihanteita? Jokaisen vihityn on läpikäytävä tulikoe päästäkseen korkeammille olemisen tasoille.


Vihkimyskoe

Kun alat pohtimaan jonkin asteluvun merkitystä, mieti aina ensin symbolin otsikkoa! Käytä omaa intuitiotasi, mitä otsikko tuo mieleen juuri sinulle? Sopiiko se sinun omaan elämäntilanteeseen?  Symbolien selityksissä, jotka pohjautuvat  synteesiin kolmesta  eri lähteestä - Jonesin, Rudhyarin ja Hillin kirjoista, otsikot ovat pääosin Jonesilta, koska hänen kirjassaan ne ovat lyhyemmät ja napakammat, myös avainsanat ja astrologinen kaava on Jonesilta. Rudhyarilla puolestaan on pääasiassa kuvaukset symbolien syklisyydestä ja prosessiluonteesta, kuten nk. viiden sarjat. Hillin symbolien tulkinnat perustuvat lähes yksinomaan Jonesin tekstiin, mutta ovat lyhyempiä ja selkeämpiä.  Voi olla, ettet koe symbolien selityksiä itselle sopiviksi. Symbolit ovat yleensä hyvin sisäisiä, vain sinä itse tunnet sisäistä maailmaasi. Pidä mielessä, että symbolit on ensin nähty kuvina ja vasta sen jälkeen eri ihmiset ovat antaneet niille merkityksiä ja selityksiä. Ensisijaisesti Saabisia symboleja voi käyttää Oraakkelina - eli voit miettiä kysymyksen ja esittää sen Oraakkelille, Tarot- korttien tapaan. Oraakkeli -linkki johtaa Linda Hillin Sabian Symbols -sivulle.

Aiemmat blogikirjoitukseni tästä symbolista löytyvät helpoimmin klikkaamalla tämän blogin alaosassa olevia tunnisteita/hakusanoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä18°

Päivän Saabinen symboli#48 on Nainen pudistelee laukkua huoneensa avoimesta ikkunasta: Tuuletusta Tämä symboli puhuu sotkun raivaamisesta, p...

Suositut postaukset