sunnuntai 19. helmikuuta 2023

Saabinen symboli#332

Jatkossa tiivistän jokaisen symbolin ydinajatuksen yhteen kuvaan. Tämän blogin alaosasta klikkaamalla hakusanoja löydät aiemmat, pitemmät blogikirjoitukset tästä symbolista. 

Päivän saabinen symboli#332 on Orava piilossa metsästäjiltä Symbolin avainsana on VAROVAISUUS. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat Kalojen♓2. asteessa (1°-2°). Kun riski ylittää mahdollisen hyödyn, on viisasta olla erittäin varovainen. Varovaisuus on viisautta!


Orava piiloutumassa

Astrologiassa Saabisia symboleja voi käyttää oman nataalikartan tulkintaan ja itsetuntemuksen lisäämiseen. Voit tehdä oman nataalikartan, kun tiedät tarkan syntymäaikasi oheisen linkkiluettelon ohjelmilla, siinä on kaksi suomalaista sivustoa ja kaksi englanninkielistä sivustoa. Voit myös saada suoraan omat Saabiset symbolit Sabian-calculator - nettisivustolla tai Astroseek -sivun ohjelmalla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä15°

Päivän Saabinen symboli#45  on Mies suojautuu myrskyltä keikarimaisella silkkihatulla : Mies silkkihatussa Dane Rudhyarin mukaan tämä symbol...

Suositut postaukset