lauantai 18. helmikuuta 2023

Saabinen symboli#331, Aurinko siirtyy Kaloihin

Tänään aurinko siirtyy Kalojen♓ merkkiin.  Kalat on eläinradan viimeinen eli kahdestoista merkki (asteluvut 331˚ – 360˚). Se edustaa myös eläinradan viimeistä kahdettatoista huonetta, jonka piiriin kuuluvat alitajunta, palveleminen, uhrautuminen, pyyteetön auttaminen, salaiset asiat ja paikat. Kalojen laatu on muuttuva (muuntautuva, monipuolinen, vakiintumaton) ja elementti vesi (tunne, alitajunta, vaistot, mielikuvitus, empatia, huolehtivaisuus), sen hallitsijaplaneetta on Neptunus (kokonaisuus, rajattomuus, unet, visiot, mielikuvat, henkisyys, auttamishalu, eskapismi). Kalat on feminiininen polariteetiltaan. Aurinko on Kalojen merkissä: 18.2.-20.3.

Jatkossa tiivistän jokaisen symbolin ydinajatuksen yhteen kuvaan. Saabinen symboli#331 on Ihmisiä vilisevä tori Symbolin avainsana on KAUPANKÄYNTI. Tämä universaali ajatus ilmaistaan parhaiten planeettojen kautta, jotka ovat Kalojen♓1. asteessa (0°-1°). Kauppa on vastavuoroisen hyödyn järjestely, joka vähentää konfliktien todennäköisyyttä. Jos kaupankäynti ei ole vastavuoroista ja molempia osapuolia hyödyttävää niin se mahdollista ahneuden ja hyväksikäytön. Nykyajan kulutusfilosofia osoittaa miten tämä voi johtaa vakaviin ongelmiin maailmanlaajuisesti.


Tori

Kuvat ovat pääosin samoja, joita olen käyttänyt jo kaksi vuotta. Niissä on omia piirustuksia, tyttäreni piirtämiä ja itse ottamiani valokuvia.  Kokeilen myös Dream.ai kuvia. Kuvien tekstit ovat James Burgessin. Linkkiluettelossa löytyy linkki James Burgessin Sabian Mysteries -sivulle. Sieltä löytyy myös videoita. Tämän blogin alaosasta klikkaamalla hakusanoja löydät aiemmat blogikirjoitukset tästä symbolista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset