sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#340

Aurinko on tänään Kalojen♓10°, päivän Saabinen symboli on Lentäjä lentää pilvissäLöydät tämän blogin täältä.  Vanhat blogit löytyvät myös hakusanoilla ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta. 


Lentäjä lentää pilvissä

Tämän päivän,  28.2.2022, mietelause on Kahlil Gibranin teoksesta Profeetta. Se sisältää 26 erillistä proosarunon muotoon kirjoittettua tarinaa. Se on julkaistu alun perin vuonna 1923. Se on Gibranin tunnetuin teos. Profeetta on käännetty yli 100 kielelle, mikä tekee siitä yhden historian eniten käännetyistä kirjoista. Profeetta Al Mustafa oli asunut Orphalesen kaupungissa 12 vuotta, hän nousee laivaan, joka kuljettaa hänet kotiin. Hänet pysäyttää joukko ihmisiä, joiden kanssa hän keskustelee sellaisista aiheista kuin elämä ja ihmisen tila. Kirja on jaettu lukuihin, jotka käsittelevät rakkautta, avioliittoa, lapsia, antamista, syömistä ja juomista, työtä, iloa ja surua, taloja, vaatteita, ostamista ja myymistä, rikollisuutta ja rangaistusta, lakeja, vapautta, järkeä ja intohimoa, kipua, itsetuntoa, tietoa, opetusta, ystävyyttä, puhumista, aikaa, hyvää ja pahaa, rukousta, nautintoa, kauneutta, uskontoa ja kuolemaa. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset