lauantai 26. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#339

Aurinko on tänään Kalojen♓9°, päivän Saabinen symboli on Ohjastaja raveissaLöydät tämän blogin täältä.  Vanhat blogit löytyvät myös hakusanoilla ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta. 


Päivän Saabinen symboli



Tämän päivän,  27.2.2022, mietelause on Kahlil Gibranin teoksesta Särkyneet siivet.  Särkyneet siivet  on runollinen romaani, jonka Kahlil Gibran on kirjoittanut arabiaksi, se julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1912 New Yorkissa. Se on tarina traagisesta rakkaudesta, joka sijoittuu 1900-luvun vaihteen Beirutiin. Nuori nainen Selma Karamy on kihlattu huomattavan uskonnollisen miehen veljenpojalle. Päähenkilö (nuori mies, joka voi olla myös Gibran itse) rakastuu tähän naiseen. He alkavat tavata salaa, vaikka heidät paljastetaankin, ja Selmaa kielletään lähtemästä talostaan, mikä rikkoo heidän toiveensa ja sydämensä. Kirja korostaa monia itäisen Välimeren aikakauden sosiaalisia kysymyksiä, mukaan lukien uskonnollinen korruptio, naisten oikeuksien puute sekä vaurauden ja onnen punnitseminen.


Hevosrattaat museolla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset