perjantai 18. helmikuuta 2022

Saabinen symboli#331, Aurinko siirtyy Kalojen merkkiin

Aloitin vuosi sitten blogin kirjoittamisen Kalojen merkistä, Saabisesta symbolista 331.    Löydät tämän blogin täältä.  Vanhat blogit löytyvät myös hakusanoilla ja etusivun Saabiset symbolit linkkiluettelosta, sekä arkistosta.

Alun perin tarkoituksena oli käyttää mahdollisimman paljon omia ja tyttäreni piirtämiä kuvia, mutta joidenkin symbolien kohdalla se oli tosi haasteellista.  Monissa symboleissa olen käyttänyt myös omia valokuvia ja niihin liittänyt kuvapankin symboleja.  Joitakin kuvia olen löytänyt myös Pixabayn ilmaisista kuvista.  

Ihmisiä vilisevä tori


Mietin, miten jatkaisin blogin tekemistä nyt, kun kaikki Saabiset symbolit on jo esitelty päädyin siihen, että yhdistän jokaisen symbolin kohdalle Kahlil Gibranin syvällisiä ajatuksia ja mietelauseita vuoden jokaiselle päivälle teoksesta Ajan virta. Tässä teoksessa on mietelauseita Gibranin tuotannosta Edelläkävijä, Jeesus, ihmisen poika, Jumalan tuli, Kapinalliset henget, Maan jumalat, Merta ja hiekkaa, Mestarin ääni, Profeetta, Profeetan puutarha, Särkyneet siivet, Temppelin portilla, Valeltaja ja Viisauden lähteillä. 

Tämän päivän, 19.2.2022, mietelause on teoksesta Profeetta:


                   









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä10°

Päivän Saabinen symboli#40 on Punaisen Ristin sairaanhoitaja: Sairaanhoitaja Tämä symboli paljastaa inhimillisen yhteistyön tunteen puhtaan ...

Suositut postaukset