torstai 18. helmikuuta 2021

Aurinko siirtyy tänään Kaloihin

Kalat on eläinradan viimeinen eli kahdestoista merkki (asteluvut 331˚ – 360˚). Se edustaa myös eläinradan viimeistä kahdettatoista huonetta, jonka piiriin kuuluvat alitajunta, palveleminen, uhrautuminen, pyyteetön auttaminen, salaiset asiat ja paikat. Kalojen laatu on muuttuva (muuntautuva, monipuolinen, vakiintumaton) ja elementti vesi (tunne, alitajunta, vaistot, mielikuvitus, empatia, huolehtivaisuus), sen hallitsijaplaneetta on Neptunus (kokonaisuus, rajattomuus, unet, visiot, mielikuvat, henkisyys, auttamishalu, eskapismi). Aurinko on Kalojen merkissä: 18.2.-20.3.

Kalojen vahvuutena on taiteellisuus, kuvittelukykyisyys, herkkävaistoisuus, lempeys, empaattisuus, sallivuus ja hyväntahtoisuus. Kalojen lahja muille ihmisille on luoda uskoa unelmiin, opettaa myötätuntoa, tyydyttää hengellisiä tarpeita, tuoda lumoa ja lohtua arkeen. Kalojen tulisi kehittää realistisuutta, kriittisyyttä, puolueettomuutta, erottelukykyä, optimismia, tervettä itsekkyyttä ja omista tarpeista huolehtimista, yksilöllisyyden hyväksymistä, marttyyrikompleksin välttämistä. (Hirvonen, Eija (2001, 206.)

Aurinko siirtyy tänään iltapäivällä Kalojen merkkiin. Kalojen♓ 1. asteen Saabinen symboli on järjestyksessä nro 331 - Ihmisiä vilisevä tori.

Ihmisiä vilisevä tori

Symbolin tulkinta: Yhteisön parhaat puolet ovat esillä toisten ulottuvilla. Olla osallisena tavaroiden ja tuotteiden esille panemisessa ja saada siitä  myös hyötyä. Torille tuodaan tuotteita esille toisten ihailtavaksi. Ihmisten välistä toimintaa. Käydä vaihtokauppaa tarpeittensa tyydyttämiseksi. Saada tarvitsemansa.


Avainsana on KAUPANKÄYNTI


Kielteisenä - olla liian ahne tai saita hyötyäkseen tai antaakseen. Olla liikojen vaatimusten uuvuttama


Kalojen♓ astelukujen 1 - 5 ensimmäisen tason toiminnallinen viiden sarja67 alkaa.

Viiden sarja 67






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset