maanantai 1. marraskuuta 2021

Saabinen symboli#220

Tämä symboli kuvaa sen siteen oleellista luonnetta, joka yhdistää johonkin yhteiseen toimintaan osallistuneita yksilöitä.  Yhteinen toiminta synnyttää sosiaalista tietoisuutta ja kulttuurisia malleja, jotka asettuvat instituutioiden muotoon. Syntyy ryhmäpersoonallisuus, joka ilmentää tunnusomaisia piirteitä ja synnyttää kollektiivisia tunteita ja arvoja. 

Tämä on 44. viiden sarjan viimeinen symboli. Missä tahansa symboli näkyy, se viittaa siihen, että on tärkeää luoda tai vahvistaa yhteyksiä niihin, joiden kanssa on jaettu tai voi jakaa eläviä kokemuksia. Yhteisön arvo korostuu. (Rudhyar).

"Viimeinen työpäivä"

Skorpioni♏10° Veljesillallinen

Voi olla palkitsevaa ja virkistävää, kun ihmiset, joilla on yhteiset ihanteet ja yhteinen menneisyys, kokoontuvat yhteen. On ehkä syytä ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin. Oletko viime aikoina lyönyt laimin olla yhteydessä samoin ajatteleviin? Aito ystävyys ja veljeys tuo nostalgista mielihyvää ja voi auttaa jokaista nousemaan hieman arjen yläpuolelle. Uusittu ystävyys. 


Avainsana on VELJEYS.  


Kielteisenä - muistaa menneisyydestä vain hyviä asioita. Jäädä kiinni menneisyyteen. Kykenemättömyyttä muutokseen. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-universaali-erikoistunut-sosiaalinen-inspirtoitunut.


Sarja 44 on nyt esitelty:

Sarja 44



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset