keskiviikko 6. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#195

Tämä symboli kuvaa sopeutumista väistämättömään sosiaalisen toiminnan tasaisten rytmien luomiseen. Varhaisessa kurssissaan "Symbolinen astrologia" Marc Jones pyrki konkretisoimaan tämän abstraktin kuvan puhumalla "koneiden osista, uusista ja pyöreistä". On kuitenkin paljon parempi kohdata kuva sen yleisimmässä merkityksessä, kuten hän itse teki myöhemmin. Koska jokapäiväiset toimet, olivatpa ne sitten kotona tai työelämässä, pyrkivät väistämättä toistumaan ympyränmuotoisesti, on välttämätöntä, että yksilöllä on lepoajat, joiden aikana hän voi vapautua toistuvista kuvioista. Vasta kun yksilö on täysin sopeutunut maailmankaikkeuden valtaviin planeetta- ja kosmisiin rytmeihin ja jossain mielessä samaistunut ja siten vapaa tunne- ja ryhmäjännityksistä, hän voi toimia rauhallisesti ja rauhassa ”kehää kiertäviä polkuja”. 

Tämän viiden sarjan viimeisessä symbolissa löydämme abstraktin kuvan, joka voidaan tulkita positiivisesti tai negatiivisesti. Käsittelemme toistuvaa toimintaa; mutta se toiminta voi joko sitoa tai vapauttaa toimijan tietoisuuden.  (Rudhyar).

Kehää kiertävät polut


Vaaka♎15° Kehää kiertävät polut

Sinusta voi tuntua siltä, että olet takaisin samassa paikassa mistä lähdit, tulevaisuutta varten tarvitset niitä kokemuksia, joita tuolla matkalla koit. Maailmankaikkeuteen liittyvät kiertokulut ja rytmit. Aina kun sinusta tuntuu, että olet palannut lähtökohtaasi, olet saanut uusia kokemuksia ja uusia taitoja. Kiertää kehää.  


Avainsana on SAMANKALTAISUUS


Kielteisenä - keskittyä yksityiskohtiin kokonaisuuden kustannuksella. 


Astrologinen kaava on yang -kriittinen-nerokas -erikoistunut-henkinen-inspiroitunut.


39. viiden sarja on nyt esitelty:

Sarja39



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset