sunnuntai 3. lokakuuta 2021

Saabinen symboli#192

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa tarvetta jatkaa yhä syvemmällä tasolla tiedon etsimistä, joka palaa jatkuvasti yhteiskunnan kollektiivisen mielen tulessa. Tietojen etsiminen vaatii monien omistautumista ja kaivautumista yhä syvemmälle maallisen olemassaolomme todellisuuksiin. Kun henkilö kohtaa tämän symbolin, sen voidaan tulkita osoittavan tällaisen henkisen omistautumisen tarvetta, mutta myös osoitukseksi siitä, että on suositeltavaa nousta siitä ja elää luonnollisempaa elämää.

Tämä viiden sarjan toinen symboli liittyy ensimmäiseen#191, koska molemmissa näemme olemassaolon olosuhteet, jotka käsittelevät työtä kollektiivin hyväksi. Älyllisen ja ruumiillisen työn vastakohta on ilmeinen, kuitenkin molemmat työntekijäryhmät kokevat ammattinsa vuoksi selviä fyysisiä seurauksia: professorin silmät, hiilikaivosmiehen keuhkot. Professori kaivaa ihmiskunnan älyllisessä menneisyydessä löytääkseen sen, mikä voi lämmittää hänen oppilaidensa henkisiä prosesseja; kivihiilikaivos tuo pinnalle entisen elävän aineen muinaiset jäänteet. 

Kaivostyöläinen

Vaaka♎12° Kaivostyöläiset nousemassa maan pinnalle hiilikaivoksen uumenista

On täytynyt mennä syvälle sisälle itseen löytääkseen vastauksen tilanteeseen. Mutta ei riitä, että saa vastauksen, täytyy myös tuoda löytämänsä päivänvaloon, että pystyy käyttämään hyväkseen tätä tietoa ja että voi hengittää vapaammin. On aika lopettaa pimeässä toimiminen. Vapautumista kovasta työnteosta ja nauttia tuloksista. 


Avainsana on PAKO


Kielteisenä - epäluuloista suhtautumista elämään. Kykenemättömyyttä nähdä omia mahdollisuuksiaan.  


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-nerokas -erikoistunut-henkinen-herkkä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset