perjantai 17. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#176

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa ensimmäistä vaihetta, jossa todella osallistutaan "planeetan evoluution suureen rituaaliin". Ajattelemmepa sitten muinaisia ​​mysteerejä, katolista messua tai jotakin vielä enemmän transsendenttistä seremoniaa, johon osallistuvat suuret olennot, jotka ovat vastuussa koko planeetasta, meillä on tässä kyseessä eräänlainen arkkityyppinen toiminta. Rituaali on arkkityyppinen siinä mielessä, että se edustaa osaa maailmankaikkeuden kehittyvästä rakenteesta, sellaisena kuin tämä rakenne ymmärretään sen "pyhässä" merkityksessä.

Tämä on ensimmäinen symboli viiden sarjasta , joka päättää Neitsyen♍ merkin ja eläinradan ensimmäisen "puoliskon". Yksilö "sähköistetään" eli johdetaan ulos transsendentin toiminnan maailmaan, arkkityyppisen esityksen maailmaan. Hänen on opittava palvelemaan nöyrästi ja suurella huomiolla mikä on vielä hänen hengellisen ymmärryksensä ulkopuolella. 

Poika ja suitsutusastia

Neitsyt♍26° Suitsutusastiaa pitelevä poika

Ehkä pidät tehtävääsi mitättömänä, mutta pieninkin yksityiskohta on kokonaisuuden kannalta tärkeää. Tee jokapäiväiset askareesi huolella ja arvostaen, niin huomaat toivon palaavan. Tehdä antaumuksella ja itseä korostamatta yksinkertaisetkin asiat. 


Avainsana on HURMIO


Kielteisenä - henkisen hierarkian ylivalta. Vastuun kiertämistä pikkuasioihin takertumalla. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-yleistävä-henkinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, henkisen tason viiden sarjan:


Sarja36



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Aurinko siirtyy Härän merkkiin, Härkä1°

  Päivän Saabinen symboli#31 on Kirkas vuoristopuro : Kirkas vuoristopuro Oman luonteen puhdas, saastumaton ja spontaani ilmentymä. Tässä s...

Suositut postaukset