torstai 16. syyskuuta 2021

Saabinen symboli#175

Tämä symboli kuvaa sosiaalista tunnustusta hyvin tehdystä työstä ja täytetystä kohtalosta. Yksilönä, joka on hyväksynyt kaikki merkittävät julkiset velvollisuutensa, saatettuaan loppuun palveluksenssa yhteisölle tai koko ihmiskuntalle, hän saavuttaa sosiaalisen kuolemattomuuden, ainakin jossain laajudessa. Kuolemassa hänet samastetaan arkkityypin kanssa, joka ympäröi hänen julkista virkaansa. Hänestä tulee "kulttuurisankari" ja hän on löytänyt paikkansa historiassa. Symboli viittaa kykyyn suorittaa mikä tahansa tehtävä loppuun edellyttäen, että tämä tehtävä suoritetaan kollektiivin tarpeeseen, olipa se sitten pieni tai suuri tehtävä.

Tässä viiden sarjan viimeisessä symbolissa meille esitetään kuva yksilön palveluksen lopputuloksesta ihmiskunnalle. Hänen henkilökohtaiset epäonnistumisensa voidaan unohtaa, mutta hänen saavutuksensa säilyvät. Hänelle annetaan julkista tunnustusta. (Rudhyar).


Suruliputus

Neitsyt♍25° Puolitangossa oleva lippu

Työ on tehty, on aika katsoa, mitä on saanut aikaan. Voi tuntua tyhjältä, jokin asia on jäänyt taakse. Eläkkeelle jääminen. Asioiden sureminen on luonnollinen prosessin vaihe, on aika arvioida, minkä vaiheiden kautta olet juuri tässä. Julkista kiitosta ja arvostusta, kun työ on suoritettu. 


Avainsana on KUNNIOITUS. 


Kielteisenä - pakkoa jatkaa antamatta itselle aikaa menetyksen suremiseen. 


Astrologinen kaava on yin-käytännöllinen-tehokas-yleistävä-sosiaalinen-inspiroitunut.


Sarja35 on nyt esitelty:


Sarja35





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset