perjantai 13. elokuuta 2021

Saabinen symboli#142

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa henkisyyttä ihmiskunnan palvelemiseksi. Päinvastoin kuin päihtynyt kana, meillä on nyt menestyksekkäästi koulutettu kirjekyyhky, jonka tehtävä on viestien välittäminen. Kesytetyllä linnulla  on erityinen merkitys ja tarkoitus. Tämä viittaa henkisiin energioihin, joita käytetään rakentavasti ja jotka tuovat tietoisuuteen viestejä muista maailmoista. Yksilölliset oivallukset saavat todellisen merkityksensä vasta kun ne täyttävät yhteisen tehtävän. Tämä viiden sarjan toinen symboli esittää selvästi vastakkaisen vaihtoehdon edelliseen symboliin#141 verrattuna. Korkeampien energioiden "vapauttamisesta" tulee tehokasta ja arvokasta siinä määrin kuin se on palvelee korkeampaa, mutta konkreettista ja varmaa tarkoitusta koko ihmiskunnan palvelemiseksi. 

Kirjekyyhky

Leijona♌22° Kirjekyyhky

Sinulla on selvä tuntuma suunnasta ja päämäärästä, jopa jumalaisesta johdatuksesta. Loppu häämöttää ja on tiedossa palkkio siitä, että on saattanut sanoman perille. Hyvän sanoman tuoja. Luoda uusia yhteydenottotapoja.

 

Avainsana on VALAISTUMINEN. 


Kielteisenä - huhupuheita. Hyödyttömiä viestejä. 


Astrologinen kaava on yang-ihanteellinen-aito-yleistävä-sosiaalinen-herkkä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas9°

Päivän Saabinen symboli#9 on Kristallipalloon tuijottaja : Nainen ja kristallipallo Rudhyarin mukaan tässä on kyseessä orgaanisen kokonaisuu...

Suositut postaukset