torstai 12. elokuuta 2021

Saabinen symboli#141

Rudhyar mukaan ensimmäinen kokemus henkisistä opetuksista on usein negatiivinen ja toisinaan naurettavakin. Lähi -idän symboliikassa viini, päihtyminen ja viinitarhat viittaavat aina ekstaattisiin kokemuksiin ja kosketuksiin mystisten tai okkulttisten ilmiöiden kanssa. "Kanat" viittaavat siihen, että kyseessä ovat ihmiset, jotka ovat kulttuurinsa standardituotteita ja enemmän tai vähemmän toimivat sosiaalisten normien mukaisesti. He yleensä reagoivat mystisiin tai okkulttisiin kokemuksiin erittäin hämmentyneellä ja ”huimaavalla” tavalla, kun joutuvat niiden kanssa tekemisiin "vahingossa" tai ennenaikaisesti. Niissä reagoi ego, ja ego ei voi koskaan "lentää" eli kokea hengellisesti transsendenttisia todellisuuksia tehokkaalla tavalla. 


Kanatarha


Leijona♌21° Juopuneet kananpojat

Stressiä siitä, että yrität tehdä jotain, mikä on täysin vierasta omalle luonteellesi. Kun ole juuri tutustunut uuteen innostavaan alueeseen ja alat kulkea sen viitoittamia teitä, ei tulos aina ole kovinkaan upea. Nauti tästä juopumuksesta, mutta valmistaudu palaamaan maan pinnalle, kun tunne häviää. Innostua jonkin asian ympärillä olevasta ilmapiiristä ja ihailla sitä tajuamatta, että vain oma sisäinen tie vie henkisyyteen. Kokemattomuus. 


Avainsana on KOROSTUS. 


Kielteisenä - luulla että henkisyyden löytäminen olisi kiinni ulkoisista välineistä. 


Astrologinen kaava on yang-ihanteellinen-aito-yleistävä-sosiaalinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa uuden, sosiaalisen tason viiden sarjan:


Sarja29



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas10°

Päivän Saabinen symboli#10 on Tiedemies antaa vanhalle kuvalle uuden merkityksen: Vanha kuva - uusi merkitys Tietoisuudessa herää halu muoto...

Suositut postaukset