sunnuntai 25. heinäkuuta 2021

Saabinen symboli#124

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa maskuliinista tahtoa valloittaa eläinluonteensa ja tehdä vaikutus ikätovereihin taidollaan suorittaa "muinaiset" perinteiset voimarituaalit. Tätä symbolia voidaan tulkita tiukasti sosiaalisella tasolla - metsästäjän saalishirven sarvet ja ylpeys näyttää ne muille metsästysseuran jäsenille. Mutta jos viitataan korkeampaan Leijonan merkin henkiseen puoleen, tässä kuvassa näkyy viittaus ihmisen kykyyn voittaa biologisen, psyykkisen luonteensa eläimelliset taipumukset tiettyjen perinteisten menettelyjen mukaisesti. "Muodollisesti pukeutuneen" merkitys on tärkeä, ellei tärkein tavoite tämän kyvyn kehittämisessä on ollut "todistaa itsensä" - myös muille kuin itselleen. Katso myös Saabinen symboli#93,Rapu♋3°.

Saalishirven sarvet

Leijona♌4° Muodollisesti pukeutunut mies seisoo metsästysretkeltä tuomansa sarvipäisen hirven vieressä

On eri asia saavuttaa jotain ja eri asia näyttää tuloksia toisille. Haluat ehkä tehdä vaikutuksen, mutta kaikki eivät halua katsoa sitä, joihinkin se vaikuttaa suuresti ja toisiin ei ehkä lainkaan. Mieti tarkkaan, mitä tekosi vaikuttavat, ennen kuin teet mitään. Voiton merkki. Halu näyttää, mihin pystyy. 


Avainsana on MORAALI.  


Kielteisenä - pyrkimystä hallita luontoa järjen voimalla. Riippuvaisuutta toisten hyväksynnästä niin paljon, että tarvitset kokonaisen huoneen pelkästään saalishirvien sarville. 


Astrologinen kaava on yang-ihanteellinen-aito-erikoistunut-fyysinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset