keskiviikko 7. heinäkuuta 2021

Saabinen symboli#107

Tässä symbolissa on yksinkertaisesti kyseessä kasvuprosessi. Kun verso avautuu siemenestä, kasvi lävistää maaperän kuoren ja kurottautuu kohti valoa. On tärkeää aloittaa pienestä - hoitaa, lannoittaa ja kastella, jotta asiat kasvavat ja kukoistavat. Tämä on dynaaminen prosessi ulospäin, toisin kuin edellisessä symbolissa#106 kuvattu staattisempi tai introspektiivisempi integraation kautta tapahtuva ymmärryksen prosessi.  

Verso Kuvapankkikuva

Rapu♋17° Verso kasvamassa tietoisuuteen ja elämään

Sinusta saattaa tuntua siltä, ettet kehity henkisesti, olet ehkä juuri nyt tyytymätön itseesi. Mutta kaikki vaatii aikansa, ei voi mennä asioiden edelle, vaan sinun täytyy odottaa kaikessa rauhassa asioiden kehittymistä. On tärkeätä aloittaa pienestä alusta ja antaa sen kasvaa rauhassa. Viisasten kivi. Oman itsen löytäminen. Vähäinen ja vakaa alku voi muodostua kauniiksi kukaksi. Raskaus, synnytys ja varttuminen. Alkion solut. Oppituntien antaminen ja vastaanottaminen. Kabbala. Elämän puu. 


Avainsana on AVAUTUMINEN. 


Kielteisenä - yrittämistä tehdä asioita, vaikkei niiden aika ole vielä kypsynyt. Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-universaali-yleistävä-fyysinen-herkkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä8°

Päivän Saabinen symboli#38 on Lumettomassa maassa lojuva kelkka : Potkukelkka Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa odotettavissa olevien olos...

Suositut postaukset