sunnuntai 4. heinäkuuta 2021

Saabinen symboli#104

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa viisasta vanhaa miestä,  arkkityyppistä hahmoa, joka löytyy kaikista symboliikan järjestelmistä. Okkultistisessa terminologiassa koilinen on suunta, josta hengelliset-kosmiset voimat tulevat Maapallolle. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että Maan napa-akseli on kallistunut noin 23 astetta poispäin kohtisuoran kiertoradan tasoon nähden. Kausivaihteluilmiö  johtuu tästä napa-akselin kaltevuudesta. Viisas vanha mies kohtaa muuttamattoman todellisuuden, todellisen pohjoisen - joka sijaitsee koilisessa. Hän kohtaa suuren "Tyhjyyden", näennäisen pimeyden, joka on aisteillemme näkymätön voimakas valo. 

Koska tämä symboli on viiden sarjan neljäs symboli,se antaa samalla tavalliseen tapaan vihjeen tekniikasta. Tarkoituksena on, että meditoimalla - jatkuvasti ja pitkään muuttamattoman ja hengellisen todellisuuden, kaikkien kokemusten ytimessä -  voidaan saavuttaa korkein ja ikiaikainen viisaus. 

Vanha mies


Rapu♋14° Hyvin vanha mies katsomassa koillista mustaa avaruutta

Menneet kokemukset voimistavat ihmishenkeä. Ei ole niin synkkää hetkeä, emmekö pystyisi saamaan inspiraatioita tai lupausta paremmasta. Tarvitaan uskoa ja rohkeutta siihen, että sisäinen viisautemme on yhteydessä korkeampaan totuuteen. Tämä on Siriuksen asteluku. 


Avainsana on SANKTIO


Kielteisenä - päämäärän puutetta, hylätyksi tulemisen tunnetta. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-universaali-erikoistuva-henkinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas27°

  Päivän Saabinen symboli#27 on Menetetty tilaisuus saadaan takaisin mielikuvituksen avulla : Luova mielikuvitus Rudhyarin mukaan tämä symbo...

Suositut postaukset