tiistai 29. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#99

Tämä symboli kuvaa ensimmäistä naivia pyrkimystä tietoon ja elämän ymmärtämiseen. Tavallaan lampi on lapsen mieli, jolla on hyvin rajallinen tietoisuus. Pieni lapsi yrittää innokkaasti tarttua asioihin, jotka vaikuttavat vaikeilta ja ohikiitäviltä saadakseen elämän tarkoituksen ensimmäiset oivallukset. Tässä viiden sarjan neljännessä vaiheessa kohtaamme syntyvän uteliaisuuden tietämyksen suhteen, uteliaisuus joka saa pienen mielen tavoittelemaan spontaanisti sen sijaan, että vain jäljittelisi vanhimpiaan. Aina kun jonkun on kohdattava tämä symboli, hänen tulisi ymmärtää, että on todellakin arvokasta yksinkertaisesti ottaa vastaan puhtain ja avoimin mielin  alkeellisimmatkin kokemukset, jotka elämä tarjoaa meille. Tärkeintä tässä on ymmärryksen puhtaus. (Rudhyar).

Kalat

Rapu♋9° Pieni alaston tyttö pyydystämässä käsin kalaa vedestä

Tämä symboli puhuu naiivisuudesta, viattomuudesta, kauneudesta ja iloitsemisesta yksinkertaisista asioista.  Sielun kyky tulla uusiin tilanteisiin innostuneena. Täydellistä estottomuutta ihmisen yrittäessä saada uusia asioita hallintaansa. Nyt voi olla vaikeaa tajuta asioiden merkityksiä, mutta silti voi ihailla asioiden kulkua. Asemasi tilanteessa on suhteellisen viaton ja käsityskykysi ehkä rajoittunut, silti täytyy oppia ne läksyt, joita opetetaan siitä, mikä tässä tilanteessa on mahdollista ja mikä ei. Viattomasti kurkottamassa kohti kokemuksia. Uteliaisuutta tai lapsellisia toivomuksia.


Avainsana on TAIPUMUS.  


Kielteisenä - antaa mitättömien asioiden vaikuttaa liikaaTurhautuminen siitä, ettei saa mitä haluaa. 


Astrologinen kaava on yin-kriittinen-universaali-erikoistuva-sosiaalinen-vastuuntuntoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä16°

 Päivän Saabinen symboli#46 on Vanha mies yrittää turhaan löytää avainta mysteerion selvittämiseksi : Vanha mies ja mysteerio Tämän symbolin...

Suositut postaukset