tiistai 15. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#86

Rudhyarin mukaan tässä symbolissa on kyse arkkityyppisen muodon ja olennaisen olemassaolorytmin paljastuksesta. Ulkoiset jätetään taakse. Tämä on askel "karsimisen" ulkopuolelle; se on pikemminkin kaiken poistamisprosessi - olemassaolon pinnallisuuksista. Syklisesti luonto auttaa meitä saavuttamaan tämän paljaan todellisuuden tilan. Se ei tarkoita, että koemme buddhalaisen tyhjyyden (sunya), vaan että saavutamme ydinolemuksemme yksilöllisenä olentona.  

Kuuraiset puut


Kaksonen♊26° Lumikiteet kimaltelevat kuuraisissa puissa

Tämä symboli näyttää asiat lepotilassa.  Asia ei etene. Ei kannata pakolla yrittää. Energian käytetään perustan vahvistamiseen, että uusi kasvu keväällä olisi mahdollista. Asioiden ollessa pysähtyneessä tilassa olisi ehkä aika miettiä, mistä löytäisi uusi mahdollisuuksia. Vanhan kuollessa voi uutta tulla tilalle. Luonnollinen hiljaisuus luonnossa talvella, kun ei ole kasvua.  Taistelu selviytyäkseen kylmistä ja sydämettömistä olosuhteista. 


Avainsana on LOISTO


Kielteisenä - kieltää vuodenaikojen luonnollinen vaihtelu, yrittää liikaa jouduttaa asioita. Hylätä kaikki niin ettei enää mitään jää jäljelle. Kylmyys.


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-yleistävä-henkinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa Kaksosten♊ viimeisen, henkisen tason viiden sarjan.

Sarja18




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset