maanantai 14. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#85

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa luonnon laajentumisvoiman tuomista hallintaan. Ihmisen äly on kuin trooppinen kasvi siinä mielessä, että se pyrkii laajenemaan "villisti" moniin suuntiin etsien suoraa yhteyttä auringon säteisiin. Kuten palmu, se käyttää kuolleita lehtiään suojautuakseen kuivaa lämpöä vastaan. Kulttuurille on ominaista erityiset "muodot" ja "päämerkit";  kulttuuri- ja klassisen koulutuksen tärkeinpänä  tarkoituksena on ollut pitää sisällään yksilöiden mielikuvitus näissä perinteisissä muodoissa. Vapautuneet energiat etsivät kuitenkin jatkuvaa laajentumista ja ne on saatava hallintaan. Toistuva karsinta on tarpeen. 

Trimmatut palmut

Kaksonen♊25° Puutarhuri karsii lehtiä palmuista

Tämä symboli osoittaa roskien, esteiden tai menneisyyden todisteiden poistamisen tarpeen tuoreen, puhtaan kuvan saamiseksi. Täytyy paneutua erityisesti käsillä olevaan tehtävään, että lopputulos tai tilanne näyttäisi parhaalta mahdolliselta, vaikka tällöin tavanomaiset muodot olisivatkin poissa. Oman leiman antamista jälkipolville työnsä kautta. Harmoniaa työmiehen ja hänen materiaalinsa välillä. Epäoleellisen karsimista pois niin, että vain oleellinen jää jäljelle. Omaisuuden hoitamista. Työn tekeminen, koska se on tehtävä. Tarpeettomien asioiden muokkaaminen. Kitkeminen. 

 

Avainsana on PARANTAMINEN.  


Kielteisenä - työn tekemistä rutiinin eikä tarpeen takia. Laiminlyödä fyysisiä tarpeita. 


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-yleistävä-sosiaalinen-inspiroitunut.


Tämä symboli on  17. viiden sarjan viimeinen.

Sarja17


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas10°

Päivän Saabinen symboli#10 on Tiedemies antaa vanhalle kuvalle uuden merkityksen: Vanha kuva - uusi merkitys Tietoisuudessa herää halu muoto...

Suositut postaukset