lauantai 12. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#83

Perinteisessä symboliikassa linnut viittaavat yleensä henkisiin voimiin tai ainakin ylempiin ja vapaampiin mielen näkökohtiin. Toinen tärkeä symbolinen asia on luku kolme, joka merkitsee alkemiassa maailman kolmijakoa corpus, anima ja spiritus eli ruumis, sielu ja henki.  Tässä on kyseessä pohjimmiltaan jumalallinen kolminaisuus. Rudhyar käyttää hindulaisen filosofian ilmaisua "Satchitananda", joka on epiteetti ja kuvaus lopullisen muuttumattoman todellisuuden subjektiiviselle kokemukselle. Se edustaa "olemassaoloa, tietoisuutta ja autuutta" tai "totuutta, tietoisuutta, autuutta".  Hengen, sielun ja ruumiin integrointia.  Tämä on viiden sarjan  kolmas symboli, jonka pitäisi johtaa syvempään ja luonnollisempaan ymmärrykseen ihmisen olemassaolosta. 


Linnunpoikaset


Kaksonen♊23° Kolme lentämään opettelevaa linnunpoikasta pesässään korkealla puussa

Tartut uusiin mahdollisuuksiin ja osoitat kykeneväisyytesi. Rajoittamaton luovuus, joka lähenee täydellistä vapautta. Hengen, sielun ja kehon yhteys auttaa tulemaan omillaan toimeen. Aivan uuden ulottuvuuden löytäminen. Sisaruskateus.


Avainsana on KOHOTTAUTUMINEN. 


Kielteisenä - halua lähteä pesästä, ennen kuin on siihen valmis. Psyykkistä keskenkasvuisuutta. Vastuun pakenemista.  


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-yleistävä-sosiaalinen-vastaanottavainen.


Sat-Chit-Ananda


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä7°

Päivän Saabinen symboli#37 on Samarialainen nainen vanhalla kaivolla : Vanha kaivo Tämä symboli osoittaa ihmisen tunteiden syvyyden sekä ant...

Suositut postaukset