perjantai 11. kesäkuuta 2021

Saabinen symboli#82

Tämä symboli osoittaa tarpeen juhlia säännöllisesti elämää, sen runsautta ja satoa. Kun työt on tehty ja sato korjattu, on aika juhlia. Symboli on vastakkainen edelliseen symboliin#81 verrattuna, kaupungin tehtaista on siirretty maaseudun rauhaan. Valitsin kuvaksi maalaismaiseman ja ladon. Tervasaukiolla Ylikiimingissä on perinteisesti vietetty Tervastiimaviikkoa ja järjestetty yhteislaulutilaisuuksia.  Alemassa kuvassa Ylikiimingin Nuijamiesten tanssilava Kiiminkijoen varrella.

Esiintymislava ja lato Tervasaukiolla, Ylikiimingissä

Kaksonen♊22° Latotanssit

Nautinnoissa on hyvä palata vanhanaikaisiin ja yksinkertaisiin muotoihin. Tunnetta siitä, että tekee työt ajallaan. Tuntee sydämen ja mielen nauttivan tauosta. Maan ja luonnon antimista nauttimista. Elämän rikkaus tulee siitä, että jakaa kokemuksensa. Yhdessä elämistä. Antautumista yhteisille kokemuksille ilman pelkoa. Liity muiden kanssa juhlimaan. Rytmi- tai kausivaihtelut. Tanssi. Lato- tai lavatanssit.


Avainsana on SEURUSTELU


Kielteisenä - seinäkukkasena istumista, seurata sivusta muiden juhlimista. Riippuvaisuutta ulkoisista huippuhetkistä. Odotetaan erityistä kutsua vapaaehtoistyön sijasta. Kauna. Eristäytyminen. Epäsosiaalinen käytös.


Astrologinen kaava on yang-käytännöllinen-alkuperäinen-yleistävä-sosiaalinen-herkkä.

 

Nuijamiesten lava Kiiminkijoki varressa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Oinas10°

Päivän Saabinen symboli#10 on Tiedemies antaa vanhalle kuvalle uuden merkityksen: Vanha kuva - uusi merkitys Tietoisuudessa herää halu muoto...

Suositut postaukset