maanantai 17. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#58

Rudhyarin mukaan tämä symboli kuvaa ihmisen kykyä nousta tietoisuudessa ja tunteissa biologisten rajoitusten yläpuolelle. Jokaisessa kulttuurissa on sille sovinnainen ja iänmukainen lähestymistapa rakkausasioissa ja tämä symboliikka korostaa ihmisen kykyä nousta rajoitusten yläpuolelle, joita sekä biologinen luonne että "normaali" sosiaalinen käyttäytymismalli yrittävät pakottaa hänelle. Kuten monissa edellisissä symboleissa, kuvassa on "nainen", koska tässä varhaisessa vaiheessa syklinen prosessi yksilöllisellä tietoisuuden tasolla on edelleen vastaanottavainen tai "naisellinen" polariteetiltaan. 12. sarjan kolmas vaihe osoittaa, että tulisi vapaasti avata mieli uuden alun mahdollisuudelle. Ihannetapauksessa sen pitäisi tarkoittaa kypsempää vastausta uuteen kokemukseen.

Romantiikkaa ilmassa


Härkä♉28° Nainen tavoittelee kypsän iän romanssia

Tämä hieno symboli kertoo toisesta mahdollisuudesta rakastaa - rakastaa, intohimoisesti ja aloittaa alusta elämässä. Sielu ei vanhene. Tiedät sisälläsi omat mahdollisuutesi ja voit tarttua tilaisuuteen avoimin mielin. Löytää rakkauden, tiedon, mielenkiinnon uudistava voima silloin, kun tuntuu että kaikki mahdollisuudet ovat jo menneet ohi.  Jotain tulee vielä  elämääsi ja se voi olla inspiroivaa, nautinnollista ja elvyttävää. Ei ole myöskään hyvä ottaa vain mitä on tarjolla, ajattelematta, että mitään parempaa ei koskaan tule. Kun analysoit vaihtoehtojasi kypsästi, ymmärrät syvällisesti, mikä on mahdollista, ja voit päättää olla mukana oikeista syistä. Uusi mahdollisuus. Oikean kypsyyden tuoma arvostus.   Löytää jotain intohimoisesti. Herätykset. 


Avainsana on SUOSTUTTELU. 


Kielteisenä - kieltää itseltään tunteet vain siksi, ettei tunteiden osoittaminen ole tapana tässä tilanteessa sosiaalisten odotusten vuoksi. Tuntua itsensä liian vanhaksi, eikä sen vuoksi voisi tuntea enää itseä rakastettavaksi. Luopuminen elämästä. Skeptisyys. 



Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-yleistävä-henkinen-vastaanottavainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä13°

Päivän Saabinen symboli#43 on Mies kantamassa matkalaukkua: Miehet kantamassa matkalaukkuja Tämä symboli kuvaa henkilöä, jolla on taipumus k...

Suositut postaukset