lauantai 15. toukokuuta 2021

Saabinen symboli#56

Lauantain Saabinen symboli  viestii meille, että musiikki ja kulttuurisesti hyväksyttävät rakkauden rituaalit ovat kulttuurituotteita, mutta jokainen henkilö voi käyttää niitä omien spontaanien toiveiden toteuttamiseen. Rudhyarin mukaan tämä symboli paljastaa yksittäisen ihmisen henkilökohtaisen asemansa käyttämisen täyttymyksen ja sosiaalisen identiteetin tunteen löytämiseksi. 


Härkä♉26° Espanjalaismies laulamassa serenadia rakastetulleen

Tämä symboli puhuu kyvystä käyttää ääntä, sanoja, lauluja, runoutta ja kulttuuria ohjaamaan muiden mieliä ja sydämiä. Ei ole takeita täydellisestä menestyksestä, mutta sinun on toimittava, jos haluat mahdollisuuden menestyä ja sinun on laitettava sydämesi ja sielusi esitykseen. Pahin mitä voi tapahtua on, että ego saa pienen kolhun, joten ajattele positiivisesti ja pelaa rooliasi innostuneesti ja intohimoisesti. Musiikki voi nostaa mielialaa ja kohottaa henkisesti. Runouden ja rakkauden sanat voivat olla parantavia. Jaetut tunteet, rakkaus tai intohimo. Ole sopusoinnussa toisten kanssa. Sielunkumppanit vai ohikulkijat? Äänesi kuuleminen. Tieto siitä, miten viesti välitetään vaikuttaakseen muihin. 


Avainsana on JATKUVUUS


Kielteisenä - yrittää kepulikonstein saada jotain omakseen. Ihminen kokee todellisuuden vain sen mukaan, mitä itse saa aikaiseksi eikä havainnoi ympäristöään, ei ole avoin vastaanottamaan mitään. 


Astrologinen kaava on yin-ideaalinen-tehokas-yleistävä-henkinen-kokeileva.


Tämä symboli aloittaa viimeisen, henkisen tason viiden sarjan Härässä♉:


Sarja12



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä13°

Päivän Saabinen symboli#43 on Mies kantamassa matkalaukkua: Miehet kantamassa matkalaukkuja Tämä symboli kuvaa henkilöä, jolla on taipumus k...

Suositut postaukset