maanantai 5. huhtikuuta 2021

Saabinen symboli#17

Toisen Pääsiäispäivän Saabinen symboli - kaksi tiukkailmeistä vanhaapiikaa tai neitsyttä. Neitsyt on siveästi ja naimattomana elävä nainen. Monissa kulttuureissa neitsyt on askeettisen ylimaalliseen suuntautumisen symboli. Neitsyyden ihannoimiseen ovat uskonnollisten ja siveellisten motiivien lisäksi vaikuttaneet maagiset seksuaalisen pidättyvyyden ihanteet esim. Roomassa Vestan neitsyet.  Astrologian symboliikassa Neitsyen tähtikuvioon liitetään uhrivalmius, henkinen kylmyys ja selvyys, sekä hyödyntämättä jääneet mahdollisuudet. Neitsyt on myös oikeudenmukaisuuden symboli. (Suuri symbolikirja)

Vanhatpiiat

Oinas♈17° Kaksi tiukkailmeistä vanhaapiikaa

Konservatiiviset moraalikäsitykset eristävät sinut helposti toisista ihmisistä. Ehkä koet jonkin ryhmän ainoaksi oikeaksi, ole kuitenkin tietoinen siitä, että turvallisuus on usein vain harhaa, sillä se voi estää muutoksen ja kehityksen. Todellisuuden näkemistä täysin omalta kannalta. Pohtia mielessään asioiden eri puolia olematta yhteydessä ulkomaailmaan. Ei halua tehdä kompromisseja sosiaalisten odotusten takia. Itseriittoisuutta. Äärimmäistä uskollisuutta omille aatteille. Tunne-estojen poistamista. 


Avainsana on EROTTAUTUMINEN


Kielteisenä - eristäytymistä. Suhteesta kieltäytymistä. Ehkä yrität olla jotain, mitä et ole. Olla kiinnostunut tyhjistä asioista. Tyhjän hyveellisyyden arvostamista.


Astrologinen kaava on yang-kriittinen-alkuperäinen-yleistävä-fyysinen-herkkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin postaus

Härkä19°

 Päivän Saabinen symboli#49 on Merestä kohoaa uusi mantere: Uusi mantere Tämä symboli osoittaa uuden paikan, jossa pyritään uuteen elämään. ...

Suositut postaukset